Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiram

kolorekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow, gorszej prezki się nie dało chyba zrobić, tym bardziej że to jest "zapowiedź". Nie ten dział (do zapowiedzi, skoro jeszcze nie działa), nic nie opisane, do tego gm za konto na avalonie? Śmiech na sali.

Opublikowano

nic nie ma jeszcze nie ten dział 0 ss, 0 inforamcji dno nikt ci nie wbije pozdrawiam

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

hades, kropki i przecinki to interpunkcja, a nie ortografia...

Co do serva, to wogole nic nie napisales na jego temat...

Opublikowano

Heh odepchnęło mnie GM za konto na Avalonie... Ja nie chcę żeby jakiś nachal 24/7 któremu znudził się serwer był GM na serwerze na którym gram. (Z całym szacunkiem dla normalnych ludzi chcących pograć)

Na serwer nie wbiję NIGDY ^_^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ;D

Opublikowano

Witam server owtanie za 3 dni pliki wlasne gm za konto na avalonmt2 siec

Wiram/1 dorobie haslo12345 dziekuje zapisy do jutro !!

To jest zapowiedz po 2 to nie ten dział czyi jedynym słowem to co nazwałeś tematem czy coś idzie do kosza
15963tata556.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...