Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion]Riven vs. Nautiliuss

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Riven vs. Nautiliuss

Zależy mi na: Fun z gry, przydatność dla teamu.

Dodatkowe informacje: Riven grałem, mam na jej temat wiedzę, aczkolwiek zapytam się was, kogo byście brali. Proszę o podanie + i - Nautiliussa. Dzięki.

he?

Opublikowano

Ja bym brał nautiliusa

+Dobre skille do ucieczki jak i do gangowania

+łatwy do ogranięcia

+ja go robie pod AD i jest poprotu kokx :)

-powolny

Jeśli chcesz to podeśle ci mojego bilda na niego

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

nautilius bardzo slaby tank. lepiej kupic rammusa lub skarnera (bardziej off tank). szybko sie nudzi bo nie jest jakos bardzo przydatny w teamie chociaz dobre uzyte ulti moze zrobic zamieszanie. riven rzadko gram jednak wiem ze robi rozpierdziel. bierz riven

Opublikowano

omg oczywiscie ze riven bo jest wciąż op tylko trzeba ogarniać, a nautilus gówno słaby na kazdej linii nawet w jungli jest uzależniony od blue buffa jak anivia nie polecam

Opublikowano

Riven - owszem lepszy pick, ale czemu od razu skreślać nautiliusa. Pod offtanka pewnie ciekawa gra by była, sporo cc, pasywka nawet - nie grałem nautiliusem (chyba ze 2 razy na rotacji, ale to był trollgaming), więc do końca nie powiem. Natomiast Rivenka to bardzo ciekawy pick - able to easy game carry.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Riven - owszem lepszy pick, ale czemu od razu skreślać nautiliusa. Pod offtanka pewnie ciekawa gra by była, sporo cc, pasywka nawet - nie grałem nautiliusem (chyba ze 2 razy na rotacji, ale to był trollgaming), więc do końca nie powiem. Natomiast Rivenka to bardzo ciekawy pick - able to easy game carry.

RIVEN JEST NAJLEPSZA !!!!!! ZROZUMCIE TO xD

Riven <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...