Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Irelia vs

trader7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6k+ IP

Zależy mi na: dobry off tank

Preferuję: irelia

Witam chciałbym was zapytać kto będzie lepszy od ireli aktualnie posiadam 4k ip ale szybko dobije do 6k chodzi mi o postać offtank proszę podawać +i- postaci i jak podacie już postać to jakiego skina do niej wybrać (cena nie gra roli) (((bedom lajkmi)))

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Nie można powiedzieć lepszy od ireli, bo każda postać ma counterpicka.

Irelia to mocny pick, ale w ostatnim pathu zmniejszyli jej heala z w. dopiero po aktywowaniu daje tyle co dawał.

Pogarsza to tylko siedzenie na lini, wcześniej nie musiałem kupować latarni.

Polecam:

ww, wukong, riven, nasus, gp, jarvan, pantheon, renekton, shvana, udyr.

Najlepiej mi sie gra wukong, gp, pantheon, renekton.

shyvana i udyr są twardzi ale lepiej sie w jungli spisuja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja polecam riven nie mówię ,że to lepsza postać od ireli ,bo jak to up napisał wszystkie postacie można skontrować.Riven na topie daje sobie rade świetnie mimo ,że nie ma żadnego heala w skillach.Zwykle jak gram irelią mam problemy z riven gdy gra agresywnie a jak ja gram riven zwykle niszczę irelki.

Opublikowano

ja polecam ci zrobienie Olafa pod offtanka jest po prostu zajebisty. Builda znajdziesz na www.mobafire.com lub na mpc tez powinien jakis byc...

Summoner Nick: DailyMotion

Region: Eu East&Nordic

Level: Cały czas rośnie

Postać: Irelia, Nidalee

1890551d27afb7d408a302aef2eb94fd.gif?1328103313

<facepalm>

Jak pomogłem Kliknij Lubie To ;>

Opublikowano

zapomniałem napisać, irelka jest słaba do 13lvl (kontruje ją większość postaci na początku).

Gdy mamy 13 lvl to bijemy 75 nieuchronnego dmg i mamy q co parę sec, a więc nikt nam nie ucieknie.

Ale za to irelka to jeden z najlepszych late offtanków. Ona ma prawie niewrażliwość na cc (35%buty 10%masterki ok 30-40% passive), ja to kocham.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra można zamknąć wybrałem irke przybierałem się do tej postaci już pare razy więc ją kupie i zobaczy się macie all lajki

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...