Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]3150 Katarina

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Katarinka prosta postać łatwe kombo ulti jak dobrze wyjdzie to w teamfighcie walniesz 2 razy pod rząd nie ma many ani energi więc nie będzie sytuacji ze ci zabraknie energi lub many sadzi ladne buły jak się ogarnie to kilku sam ubijesz;] jeżeli nie katarinka to polecam nidalee lub morda;]

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Kupuj Katarine kupiłem ją dzisiaj i jestem bardzo zadowolony fajny skill pod E gdy ktoś ucieka i ogromny damage jeśli robimy ją pod ap

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Katarina to gówno. Potem sobie nią nie pograsz (obstawiam że nie grasz rankedow) , prawie wszystko ją kontruje.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

@upy widać, że wy katą gracie jak tryndą(wejść w środek tfa i odpalić ulti) a potem jenczycie że słaba. To właśnie ona jest kontrą do papierowego teama, walisz pente z pentą. Jedyna sytuacja w której nie pograsz to tank team.

Opublikowano

Tak, widać, powiedz mi jeszcze że jestem newbie. Katarina, może być pikowana JEDYNIE jako kontra na niektórych miderów. Powiem Ci tyle, jeśli nie pickniesz Katy ostatniej (jeśli widzisz że nic ją nie contruje) to może pograsz, picknij jako pierwszą - wyjdź.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

kata ssie

gralem na jak byla na rotacij

mialem 2 quadry w 1 meczu

kupilem - teraz zaluje

stun = smierc, 0 cc ani mozliwosci powaznych harassow

kupuj akali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...