Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] No Full Screen?

Hextechowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tu znowu Hextech -,-

Piszę , ponieważ mam pewien problem , który posiadam nie tylko ja .

Mianowicie , ostatnio postanowiłem powrócić do CF , lecz niestety do wersji EU .

Pobrałem grę , zainstalowałem lecz nie chciała się odpalić . ( WIN XP )

Wczoraj zrobiłem sobie format , oraz zainstalowałem Windows 7 , pobrałem od nowa CF .

Zainstalowałem , odpaliłem , niby wszystko gra lecz gra jest jedynie na pół ekranu .

Nawet w opcjach było zaznaczone "Full Screen" lecz w rzeczywistości tak nie jest .

Jak już zacznę grę w jakimkolwiek pokoju , gra jest na 3/4 ekranu .

Nie wiem co zrobić , czytałem różne poradniki , po Polsku jak i po Angielsku ale nic nie udało mi się wskórać ...

Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuje !

asygnano420120323234741.jpg
Opublikowano

Chodzi mi o to ze gra jest na 3/4 i widac te 1/4 pulpitu , a jak robię pewien trick ( zwiększam gammę w grze na 100 ) jasność pulpitu też się zwiększa , tak jakby gra wykorzystywała cały pulpit a nie tylko jego cześć ; /

Gość patrykkos
Opublikowano

Może po prostu wystarczy w ustawieniach monitora przesunąć obraz a później go rozciągnąć ?

:)

Też tak kiedyś miałem.

Opublikowano

Ja to mam podobnie tylko u mnie tego pulpitu nie widać, tylko mam czarne paski po bokach. I jest to wina sterowników, lecz dla mnie na chwilę obecną nie ma nowszych pod Win7. Gdy miałem WinXP to tego problemu nie miałem. Obraz miałem na całym ekranie, więc na pewno to wina sterowników.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

powiększenie rozdzielczości nic nie pomoże

nie wiadomo czemu tak jest :mellow:

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Dziękuje wam serdecznie za okazana pomoc , ale problem rozwiązał update w którym "dostałem" rozdzielczość 1680x1050 i wszystko śmiga.

Do zamknięcia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...