Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd się to bierze,

Szaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano !

Mam pytanie... skąd się biorą takie bronie jak ta na tej fotce ! Od tygodnia próbuję podbić swoje skrzydła i zatrutego do takich bonów i nic..

beztytuuqgg.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drop Ze Szkaty Boosa (Ripera) Oraz Metki 85+

co do bonów (SR) Bonus switcher by padmak 3 :)

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

czyli ze szkat itp. dropią np. skrzydełka z takimi dużymi średnimi ?

Ten kolega jest troche nie ogarnięty powyżej 2 x. Istnieją boty do zmiany bonów, więc problem o takie średnie nie trudno.

Oczywiście jest też możliwość że takie bony dostaniesz, ale to ciężko musiał byś dużo szkat. otworzyć, to jest taki sam przypadek jak dropisz riba na PL-u, czy od razu Ci dropią śr. 50? To są wyjątki.

Opublikowano

Skrzydła: Drop ze szkaty Ripera/Atlantyda jeżeli ustawiony jest drop i ewentualnie na specjalnych mapach.

Co do wysokich śr: Polecam pobranie BS'a który sam zmienia Tobie średnie.

Opublikowano

Pobierasz switchbota :

http://www.mpcforum.pl/topic/514684-dlschwitchbot-v3-by-padmak/

Ustawiasz żeby szukał średnie 50+ i na pewno Ci znajdzie. Kwestią jest tylko ile będzie musiał czekać. Raz 5 minut, raz kilkadziesiąt

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@up a to działa te Switchbot? czy iluzja Taka? czy ja tylko mogę tak nawalać z niego czy jak go sprzedam to ludzie też będą mieli tyle śr? czy to taka iluzja dla mnie?

lucyfergif.gif

Opublikowano

To nie jest iluzja :D

Czysta prawda. Dzięki temu oprócz zrobienia średnich możesz wybonować inne części eq. Masz tam 4 sloty więc 4 itemy

Opublikowano

@up a to działa te Switchbot? czy iluzja Taka? czy ja tylko mogę tak nawalać z niego czy jak go sprzedam to ludzie też będą mieli tyle śr? czy to taka iluzja dla mnie?

To jest bot który zmienia za Ciebie średnie. Zostawiasz na noc np. I się zmienia.Nie masz 100% pewności że wejdzie ponad 50% zależy od farta

To nie iluzja.

Polecam BS w KamerModzie

##Bot huyu <3

Opublikowano

nie mam pojęcia. Próbowałem tylko na xp'eku.

Ale powinien działać, na wszelki wypadek otwieraj z uprawnieniami administratora. "uruchom jako admin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...