Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[X360][Pytanie]Klawiatura i myszka.

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam pytanie .

Dowiedziałem się że do X360 można podłączyć klawiature i myszke .

I mam pytanie czy w grach sterowanie by się zmieniło pod myszke i klawiature czy by było tak jak na padach?

Będą lajki !

Opublikowano

No klawiatura i myszka to całkiem co innego niż pad więc raczej się zmieni, ale jak już wszystko podłączysz to pewnie w opcjach gry można zmienić wszystkie ustawienia sterowania.

Nigdy nie grałem na xboxie za pomocą klawiatury i myszki bo to trochę noobskie, konsola jest po to żeby grać na dużym ekranie, móc się rozłożyć wygodnie w fotelu i grać, a nie po to żeby wydawać kupe kasy na jakieś zabawki, które mają pomóc nam przestać lamić...

Masz tutaj aukcję z czymś takim:

http://allegro.pl/max-shooter-xfps-myszka-klawiatura-pc-do-xbox360-i2227816962.html

Opublikowano

Nie chce aukcji :) Tak się tylko pytam ponieważ jestem ciekawy.

A i zobaczcie sobie grę Mass Effect na yt jak się będzie w to na padzie grało jak tam jest tyle możliwości ?\

Jakieś kombinacje przycisków ?

Opublikowano

Z Tego Co Wiem Jest Pewnie Tak Pewnie Jak Na Normalnym Komputerze

P.S 100 Post :)

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Przeszedłem ME na xboxie i przez chwilę zagrałem na PC.

Powiem Ci, że moim zdaniem na konsoli o wiele lepiej się grało. Nie spotkałem się żebym musiał używać jakiejś kombinacji klawiszy itp...

darkness3.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o ME3 to grałem tylko w demo i grało się naprawdę zajebiście. Można je chyba dalej pobierać to wyszukaj sobie w rynku gier i sam przetestuj. Powiem tak, przy wyjściu nowej gry to w interesie twórców jest to żeby sterowanie było komfortowe.

Opublikowano

Ja na PC zagrałem przez 10 minut bo stwierdziłem, że w porównaniu do konsoli ta wersja jest fatalna.

Sterowanie mi się zupełnie nie podobało, ta deszyfryzacja to dla mnie jedna wielka porażka. No ale to jest tylko moje zdanie :) Masz możliwość to graj na konsoli.

darkness3.png

Opublikowano

@UP sterowanie na kompie czy na xx360 jest fatalne bo nie zrozumiałem.Dobrze dziękuje wam , Łapajcie Lajki!

Opublikowano

Po co Ci to ?

Jak chcesz grać na myszce i klawiaturze od tego masz PC :]

Konsole - Pad :]

//Zakaz reflinków

Opublikowano

Niestety takiej opcji nie ma sama nazwa ci do tego przemawia xbox360 tam masz pady kierujące do Xboxa po co ci klawiatura i myszka z resztą myszką nie pokierujesz ani nic nie powybierasz.. a Klawiaturą nick napisać lub coś to nie ma sensu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...