Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Champy po 6300

SiljenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem z wyborem postaci do kupienia, mianowicie spodobały mi się:

-Talon

-Lee Sin

-Pantheon

-Xin Zaho

-Dr Mundo

-Wukong

Nie wiem, którą najpierw kupić bo większość jest droga. Obecnie mam 3500 PZ i pytanie brzmi:

Kupić Pantheona czy zbierać na jedną z droższych postaci ? Jeśli dalej zbierać to na którą ?

Do tej pory grałem tylko Wukongiem i Mundem (Jak byli na rotacji) i byli oni bardzo mocni.

Będą Lajki za dobre odpowiedzi!

Tu kiedyś był obrazek...

Opublikowano

Lee Sin - jak dla mnie core na każdym koncie.

Talon - dobry dmg łatwo można się sfeedować

Pantheon - dobre early, stun, dobry dmg z włóczni w early, ulti do gankowania

Xin - podrzut , szarża passyw odnawiający hp strasznie nudny jak dla mnie

Dr Mundo - dobra jungla, ulti dobre lecz łatwo skontrować ignitem

Wukong - rotacja testuj (bodajże)

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Lee sin-zajebista jungla ,ale ciezko na poczatku sie nim moze grac

Talon-Dla mnie viable tylko na midzie ze wzgledu tego ze latwo kontruje jakies kasadiny morgany etc swoim silencem i dmg'em.Na late combo na pape i typ zdycha ; o

Pant-Dobra kontra na duza ilosc solo topow.I jeszcze zajebisty jungler z naprawde dobrymi gangami

Xin zhao-hmm nie polecam na poczatku moze sie wydawac postac z dobrym dmg'em ,na late musisz zdecydowac dmg/bardziej tanky.Im dluzsza gra tym bardziej useless

Mundo-Jak wytrwasz na topie do 6lvl to cie ciezko sciagnac.Na late fajna postac z dobrym survi + dmg

Opublikowano

- Lee sin ( dobra jungle , dobry offtank , w miarę dobry system ucieczki )

- Xin ( dobry doskok , wysokie dmg )

-Talon ( dobre ulti , doskok , wysokie dmg )

Reszta obojętnie :)

Opublikowano

Ogólnie championi solo top / jungle only widzę preferujesz :) Mundos jest zajebisty - troll gaming, ale ciekawy + dmg + z dobrym buildem i teamem sieka jak nikt. Jedyna kontra na tego śmiecia to ignite or healing reduction. Polecam Ci go.

Do jungli Pantheon, Xin lub Lee Sin. Osobiście preferuje Panteona - tp ulti, stun, dobijający oszczep :P Lee Sina trzeba wyczuć, ale jak ogarniesz to już niszczy :) Xin atk speed + podrzucenie jako cc - może szybko zabić + w miare ganki, bo dashyk :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

No widzę, że najbardziej polecany jest Mundo i Pantheon ... szkoda tylko, że nie napisaliście w jakiej kolejności ich kupić

Mimo wszystko lecą lajki

Tu kiedyś był obrazek...

Opublikowano

Polecam Ci zbierać na Lee i Talona, najlepiej Lee, ale Talon tez duzo contruje na midzie.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Kup sobie najpierw Mundo ;) nie jest drogi - pograsz sobie, jak Ci się spodoba to dozbierasz na Pantheona np. albo kogoś innego :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

-Talon łatwo zgarnia kille od 6

-Lee Sin jeden z najlepszych junglerów

-Pantheon potrafi wiele zwojować w dobrych rękach

-Xin Zaho obecnie są dużo leprze picki nie polecam

-Dr Mundo ZŁOOOOOO nie polecam, w mid i late pełni role tanka, ale bez inicjacji, cc, przydatnosci itd...

-Wukong jeden z moich ulubionych solo toperów, daje dużo fanu z gry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mundo jest słaby? l2p bejbe :)

jak to bez cc? a tasak to co? święty graal czy jak ?:O

Gold Member

nvm

Opublikowano

lee sin- każdy powinien go mieć, bo jest zajebisty

Talon-best assasin, combo z nieskończonym damagem, kładzie casterów na combo, w late na 2 skille. Jest jescze bardziej zajebisty jak dla mnie (mój main)

Pante&xin- świetni junglerzy, obaj mają dobre ganki, dają dużo funu z gry i są wytrzymali

Opublikowano

@2up

A dobrze zbudowany Mundo zwłaszcza omijany kosi bardzo szybko w teamfighcie. 5 sekund - nie ma ad carry, kolejne 5 - nie ma ap carry soł lern tu plej bejbe i stop spamming, bo się ośmieszasz.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...