Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmigus dyngus : D

mUsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wiadomo śmigus dyngus tzw. lany poniedziałek nadchodzi : D I jak on u was wygląda? Czy już zaczeliście lać w szkole i jaka artylerię zastosujecie ? Proszę o wasze opinie na temat tego Święta jak wiadomo "Pamiętaj, abyś dzień święty święcił."

Więc do roboty ^ ^

Opublikowano

Chuj mnie obchodzi jakiś jebany lany poniedziałek. Jedyne co mi się w tym podoba to wolne.

"Czy już zaczeliście lać w szkole..."

W szkole leje już od dawna (trzeba oddawać mocz).

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Hymm widzę hejterzy 4 ever .. ale cóź bywa czekam na odpowiedzi wprowadzające coś do tematu..

Opublikowano

@musi

Mam pytanie kogo ja teraz hejtuje? Bo z tego co mi wiadomo nie ma czegoś takiego jak "hejtowanie świąt".

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

A iwec tak.. Jak mieszkam w Hiszpani i niestety tu takiego czegos nie ma ;(, lecz z rodzina utrzymujemy tradycje polska i sie lejemy woda nawzajem ^^^.

Ale tu terz jest taki dzieñ, lecz inaczej sie go obchodzi....

To sie nazywa " La gira " ( po polsku aby to wymowic la hira ) i tutaj ludzie sie przebieraja za rozne tam stroje od patelni xD do prostytuki i robia takie karawany w formie statku i takie tak podobne i na koniec z tymi kawaranymi skakaja z nimi do zeki. To jest tak posrodku lata i wtedy sie pije mnostwo, ale to mnostwo wina :D.

Jak jest inaczej ale zabawa jest :P.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Hejterzy ?, stary że ty się podniecasz jak kogoś polejesz wodą z "kaczuszki" to już nie moja wina, bo takie zabawy to parę lat temu były, teraz to możesz w mordę dostać za oblanie i się skończy wam te lanie.

Opublikowano

Jak "obleje" lany poniedziałek...

Ktoś musi przecież zbijać metki w m2 i nakurwiać w smoki ehh ciężkie to życie 0 luzu

Btw. Już dawno nie bawie sie w takie zabawy ew. jakies wiadro na wybraną osobe ale max 10 minut zabawy nic więcej

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ba, pewnie, że każdy się w to bawi.

Tutaj macie zdjecie chyba najlepszej broni na ten dzień.

pistolet_na_wode.jpg

Z jej opisywanie się raczej powstrzymam, bo przymiotnik i tak jest znany : )

Opublikowano

Zabawa dla dzieciaków 7 letnich, chyba, że wasz mózg jest na poziomie 7 latków to pozdrawiam serdecznie.

1329679176-U173186.png

| exKidMod Minecraft | exGuard minecraft.mpcforum.pl | HEJTER |

Opublikowano

@Up

kurwa. same staruchy na forum -,- nikt się już nie leje bo wstyd...

Wiadro i z kolegami latamy po osiedlach ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@Up

kurwa. same staruchy na forum -,- nikt się już nie leje bo wstyd...

Wiadro i z kolegami latamy po osiedlach ;)

Ja jestem wyluzowany, ale bym się wkurwił gdyby szedł sobie po osiedlu i ktoś wylałby na mnie wiadro zimnej wody; nie jest to przyjemne.Jedni obchodzą lany poniedziałek, jedni nie.Ta tradycja istnieje głównie dla dzieci, a każdy już nie co starszy może do tego podchodzić indywidualnie.

Chyba powiedziałem wszystko, co można by powiedzieć, więc proponuje zamknąć temat, bo robi się z niego kupa spamu.

@UP

Hahahhahaa xD

Gość Teksanian
Opublikowano

Nie widzę tutaj hejterów, widzę trolle, bardzo chujowe trolle, trolle które próbują być trollami.

Czasy śmingusa przemineły, zresztą w chuj zimno jest teraz.

Opublikowano

A iwec tak.. Jak mieszkam w Hiszpani i niestety tu takiego czegos nie ma ;(, lecz z rodzina utrzymujemy tradycje polska i sie lejemy woda nawzajem ^^^.

Ale tu terz jest taki dzieñ, lecz inaczej sie go obchodzi....

To sie nazywa " La gira " ( po polsku aby to wymowic la hira ) i tutaj ludzie sie przebieraja za rozne tam stroje od patelni xD do prostytuki i robia takie karawany w formie statku i takie tak podobne i na koniec z tymi kawaranymi skakaja z nimi do zeki. To jest tak posrodku lata i wtedy sie pije mnostwo, ale to mnostwo wina :D.

Jak jest inaczej ale zabawa jest :P.

hmmm...a co mnie to gówno obchodzi? <3 <3

Opublikowano

@Lexus.

MOze ciebie i nie ale innych moze to zainteresowac ;). A mapisalem cos do tematu nie jak inni co wypisuja pierdoly kompletnie nie do tematu

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Nie bawię się w takie poje*ane zabawy.

Nie widze w tym nic pojebanego ;] Jezeli twoje poczucie humoru jest na poziomie zerowym to sie nie dziwie ze dla ciebie to jest pojebane. Ja osobiscie bede zapierdalac i oblewac woda tych pajacow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...