Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RVSC [survival] [wl] [gra w grupach]

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po ostatnim nieodpowiedzialnym zachowaniu gracza zabezpieczyłem o wiele lepiej serwer, sprawdzonymi pluginami i ruszamy od nowa.

Zmienia się troche tryb rozgrywki! Jeśli chcesz grać na serwerze musisz znaleźć sobie osobę, z którą będziesz grał!

Aby nie zostać zbanowanym w ciągu 2-ch godzin od wejścia na serwer musicie znaleźć przynajmniej jedną osobę, która z Wami będzie mieszkała!

IP : s17.mineserv.eu:36234

Co do reulaminu...

Każdy gracz musi posiadać sprawny mikrofon!

Na serwerze można używać wulgaryzmów, ale dość "ograniczonych", lecz NIE WOLNO NIKOGO OBRAŻAĆ!

Nie wolno działać na szkodę serwera.

Aby zostać dodanym do WL należy miec ponad 14 lat!

Jeśli ktoś młodszy chciałby z nami zagrać, to może podziękować "jestemmadry123" za swoje zachowanie i ograniczenie wiekowe na serwerze. Nie będzie wyjatków!

I to na tyle;)

Zapisy do WL pod tematem. Piszcie dlaczego chcecie tutaj zagrać, ile macie lat, i czy posiadacie sprawny mikrofon i TS3.

Edit:// Kanał TS, to 46.4.81.150:6000, pokój RVSB, hasło surv!

Opublikowano

//Z uwagi na dosyć późną porę, 18h na dodanie ip. Gdy się ono nie pojawi, temat closed.

Dodane, sorry, robiłem szybko prezentację i po prostu zapomniałem ;)

Opublikowano

Jeden topic wystarczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/597161-wl-surwiwal-wszyscy-razem/page__p__4292704#entry4292704

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...