Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Bot Na Puszki (program)

BestPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to najnowsza wersja świetnego i niezawodnego programiku PGA do zbierania puszek w grze Menelgame.

Zapraszam do pobierania, działa na 100%.

Pytania proszę zadawać w tym temacie lub na PW.

Download: Bot znajduje się na moim nowo utworzonym chomiku: http://chomikuj.pl/Sh1m1zu/Cheat/mpcforum.pl

Nazwa bota to: PGA 118.zip

Oto skan archiwum ZIP bota: http://www.virustotal.com/pl/reanalisis.ht...f030-1252592069

Instrukcja (instrukcja użytkownika evo):

1. Wchodzimy na strone: useragent.org/

2. Kopjujemy z tej strony to co jest po tekscie Your User Agent is:

dla przykladu u mnie to: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20

3. Właczamy teraz programik PGM.exe (ten z łebkiem menela)

4. Wklejamy to co zkopjowalismy ze strony useragent.org/

5. Klikamy na Speichern

6. w tym oknie z Seite wybieramy mpcforum.pl

7. W Pennergame.de Benutzername wpisujemy swoj login z gry

8. w Passwort wpisujemy swoje haslo z gry

9 zaznaczamy ptaszek obok takiego dlugiego tekstu zaczynajacego sie: JA,mir ist klar ...

10 teraz klikamy na Verbinden

11. teraz wywali nam jakas strone w przegladarce PGA - zamykamy ja interesuje nas tylko program

12. doszlismy do celu teraz

a) jak chcesz wlaczyc automat do zbierania puszek to: w zakladce Sammeln wybierasz co ile ma zbierac butelik (najlepiej co 10min) potem klikasz na aktiviern

Bot wygląda mniej więcej tak podczas pracy:

bot118.png

PS. Bot od razu nie sprzedaje puszek. Aby je sprzedać wybieramy: Inwentarz -> Puszki -> wpisujemy ilość jaką chcemy sprzedać i otrzymujemy pieniądze.

Życzę wielu puszek i szczęścia w grze ;)

2q1t1lg.gif

Opublikowano

Polecam Bota wszystko 100%, lecz zaowazyłem jedno niedociagniecie:

6. w tym oknie z Seite wybieramy mpcforum.pl

a powinno byc:

6. w tym oknie z Seite wybieramy menelgameXpl

zamast X wpisujemy kropke (.)

Opublikowano

eh myślałem ze fajny bocik ale ja sobie korzystam z niego i nagle wyskakuje mi komunikat ze to trojan widac dopiero zacza działac a szkoda bo fajny bocik ale trojanów niechce radze nie sciagac innym

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Plik czysty dziala w 100% jeszcze jak bys po pracowal nad tym 24h/7 to bym ci dal z 10000 piatek a tak to tylko 2 xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko działa, tylko czy idzie cis z tym zrobić żeby nie czekał między zbieraniem? Chodzi mi o to że jak już pójdzie na 10min i jak skończy to wyskakuje "Zbieranie zakończone, poczekaj jeszcze chwilkę."i ta chwilka zamienia się w 10min . Jak zrobić żeby nie czekać?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

1. Wchodzimy na strone: useragent.org/

2. Kopjujemy z tej strony to co jest po tekscie Your User Agent is:

dla przykladu u mnie to: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20

dla mnie nie zrozumialy jest 4 punkt z tym useragent.org wchodze na jakas strone gdzie nic nie ma. o co tu chodzi podajcie mi jakas normalna stronke pls...

Opublikowano

siemanko u mnie to w ogóle nie działa wpisuje ten adres useragent.org/ i dla mnie i wyskakuje mi wogle nic wspulnego z tematem co mam zrobic?

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...