Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta.

Kamko01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skórki do postaci to:

- Żądląca Akali,

- Mroźny Brand,

- Alistar za free,

- Tristana Riot,

- Widmowy Karthus ^_^

- Tradycyjny Lee Sin,

- Lodowy Shen,

35hfipz.jpg

20gi4qe.jpg

2vvj053.jpg

vrg17m.jpg

wobqx.jpg
Opublikowano

Ja to konto dopiero rozwijam spokojnie :) gram nim ze 4 miechy nie więcej, więc szału nie ma. Na razie nie sprzedaje ;)

wobqx.jpg
Opublikowano

Ja to konto dopiero rozwijam spokojnie :) gram nim ze 4 miechy nie więcej, więc szału nie ma. Na razie nie sprzedaje ;)

Na lolu nie zarobisz . Lepiej grać w takie shity jak metin2 lub tibia wbić duży lvl i sprzedać konto za 300 zł niż męczyć się na lolu żeby zdobyć te 50 zł

Opublikowano

Nie no ja nie myślę nad sprzedażą tego konta. Poprostu gram z kolegami z osiedla jak i z miejscowości i niezły 4FUN jest :), a konto świeże, więc jest na co dorabiać. ;D

wobqx.jpg
Gość Teksanian
Opublikowano

Jak chcesz to sprzedać to nabij z 1200 ELO to może 30 zł wyciągniesz

1200?

Żeby te 30 zł wyciągnąć to 1400 minimum.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na lolu nie zarobisz . Lepiej grać w takie shity jak metin2 lub tibia wbić duży lvl i sprzedać konto za 300 zł niż męczyć się na lolu żeby zdobyć te 50 zł

Jestes w dupie myslac ze na lolu nie zarobisz.Nie chodzi tu o sprzedawanie kont tylko o zawody.Przecietne wygrane to 10-30 tys amerykanskich dolarow na 5 osob czyli 2-6 tys na lebka.Takie zawodu odbywaja sie kilka razu na miesiac(nie wiem nie czytalem dokladnie)

A jezeni 2k dolarow dla cb nie jest zarobkiem znaczy ze lubisz zlote papiery do kibla i podgrzewane myszki do kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...