Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skile

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak używać skili w tibi mam 8 lvl i nie mam pojęcia jak to zrobić jestem knightem, a wiem,z ę są jakieś na życie, oraz na zwiększenie ataku

Opublikowano

Find Person (Exiva "Nick")(8lvl)? Nasz pierwszy czar. Zużywa 20 many. Dzięki niemu możemy odnaleść poszukiwaną przez nas osobę. Koszt: 80gp. Kup!

Light ? (Utevo Lux)(8lvl)Czar dzięki któremu oświetlamy teren na jakiś czas. Kosztuje również 20 many jednak jest droższy, kosztuje 100gp. Nie opłacalny ze względu na wbudowanego lighthacka w klienta Tibii. Nie Kupuj!

Magic Rope ? (Exani Tera)(9lvl)Czar dzięki któremu możemy się wydostać z niebezpiecznych miejsc bez użycia liny. Wystarczy stanąć na Rope place i użyć tego czaru. Kosztuje on 200gp i zabiera tak jak wymienione wyżej czary 20 many. Ze względu na to, że Knight ma wystarczająco dużo capa aby unieść line nie musimy kupować tego czaru. Nie Kupuj! Wymaga Premium Account!

Wound Cleansing(exura ico)(10lvl)? Bardzo przydatny czar dla Knighta. Umożliwia on nam leczenie. Kosztuje 170 gp i zabiera 25 many. W połączeniu z manafluidami nieraz korzystniejszy niż Uhy. Kup!

Cure Poison ? (Exana Pox)(10lvl)Czar ten leczy z trucizny. Bardzo przydatny w początkowej fazie gry. Kosztuje 150gp i przy użyciu zabiera 30 many. Kup!

Levitate -(Exani Hur Up/Down)(12lvl)Dzięki niemu możemy wejść na wyższe/niższe piętro. Do niektórych miejsc możemy dojśc tylko dzięki niemu. (albo możemy używać parceli, co jest raczej niewygodne). Kosztuje 500gp i zużywa 50 many. Kup! Wymaga Premium Account!

Haste ?(Utani Hur Czar)(14lvl) który przyśpiesza nasze chodzenie przez 60 sekund. Bardzo przydatny czar. Kosztuje 600 gp, zabiera 60 many. Kup! Wymaga Premium Account!

Challange ?(Exeta Res)(20lvl) Dzięki niemu możemy zmienić cel potwora na nas. Przydaje się w czasie blokowania potworów. Kosztuje 2000gp, zabiera 30 many. Kup! Wymaga Premium Account i promocji!

Berserk ? (Exori)(35lvl)Jedyny ofensywny czar Knighta. Bardzo przydatny na questach i biciu mocniejszych potworów. Atakuje wszystko co znajduje się w zasiegu postaci (8 kratek wokół Ciebie). Jego dmg potrafi naprawde zaskoczyć. Kosztuje 2500gp, a mane którą zużywa możmy obliczyć stosująć wzór 4*lv postaci. Kup! Wymaga Premium Account!

Nie sa to wszystkie czary dla knighta ale moim zdaniem najpotrzebniejsze :>

Zaznaczyłem ci lvle zebys sie połapał :>

20268454090054435194.png
Opublikowano

Najpierw radze poskillować, wbij 90 skill i zacznij expic, zrob sobie konkretny grafik i się go trzymaj ^^. Ja mam 100 lv i niedlugo koncze skillowanie ;) konkretnie 105 skill. Polecam na 8 lv 90 skill , 50 lv 100 skill, 100 lv 105 skill i ostatecznie 150, 115 skill, a w przyszłości sie okarze czy bedzie sie chciało.

Opublikowano

zależy jakiej broni będziesz używał tak skilluj .

Polecam na twój lvl wbić

70 sword

70 axe

70 shielding

i jakiś porządny m lvl .

Opublikowano

Najpierw radze poskillować, wbij 90 skill i zacznij expic, zrob sobie konkretny grafik i się go trzymaj ^^. Ja mam 100 lv i niedlugo koncze skillowanie ;) konkretnie 105 skill. Polecam na 8 lv 90 skill , 50 lv 100 skill, 100 lv 105 skill i ostatecznie 150, 115 skill, a w przyszłości sie okarze czy bedzie sie chciało.

Kpisz sobie dziecko ,musialby skilowac rok zeby osiagnac 115 skilla , tobie sie chyba pojebalo rl z OTS'em ,wyjdz lepiej z tego tematu albo pierdol takie bajki kolega w skzole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...