Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Katarina czy Akali

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Katarina vs Akali

Zależy mi na: Szybie zabja nie przy solo,latwa do ogarniecia

Dodatkowe informacje:Kim byscie zagrali ??

Opublikowano

Osobiście wolę Akali, dobry solo toper, ogólnie laska do zabijania. Katarina tylko i wyłącznie do 20 lvl, 20+ już jest w team'ie useless. Akali chmurka nie ma cię, doskok na ulcię, piękne robnięcie z Q i E obszarowe polecam.

wobqx.jpg
Opublikowano

@fragi kata ? stun = papa ulti, mimo iz mialem nia pente to nie uwazam tej postaci za bardzo dobra, duzo bardziej wole akali. Rankedy juz nie banowana, co 2 ranked carruje nią sam gre...

65994253024037513199.png
Opublikowano

Akali - Q/R/AA/E/Q/R/AA - Auto atak . Niezła kosiarka sam nią gram :P

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Grałem obiema postaciami i Do fajnych fragów to Katarina a Akali fajny ks,y z ulti i mocny damage podobnie jak Katarina

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Tylko, że akali jest bardziej mobilna, lepszy heal, większa mobilność,

ult śmieszny cd, jest to jeden z takich ap, który ma największe leczenie obok vladimira.

Polecam akali, napewno ci się szybko nie znudzi.

Opublikowano

Łatwa do ogarnięcia jest Kata, bynajmniej dla mnie.

W tf'ie wystarczy, że użyjesz combosa i ulti, ale można bardzo łatwo skontrować jej ulti, wystarczy stun, slow ... i już.

Akali w sumie też nie najgorsza, bardzo dobre dmg, survi całkiem całkiem, można ją robić pod hybrydę co sprawia niezłą zabawę.

Ja polecam Akali.

Opublikowano

No jasne że Akali

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

sorry panowiw, akali to aktualnie duży minion. Kata 2x lepsza, tylko w tfach ulti odpalaj PO 2-3SEK i będzie szło triple/quadra/penta. Jak się nauczysz używać ulti to kosa zajebista

Opublikowano

sorry panowiw, akali to aktualnie duży minion. Kata 2x lepsza, tylko w tfach ulti odpalaj PO 2-3SEK i będzie szło triple/quadra/penta. Jak się nauczysz używać ulti to kosa zajebista

Stun i twoja katarina to duży minion.

1324317731-U140501.png
Opublikowano

Ja wole Akali, szybko się nią zabija i można robić łatwo ks... z Katarina tak samo obie są fajne lecz ja bym wybrał Akali.

2yzq.png

Opublikowano

@2up a może włączysz mózg? Przecieź stuny idą w pierwszych 2sekundach tfa, dzięki zhonyi przeżyjesz, potem ult i nie ma co zbierać

Opublikowano

@tymo99 Daruj sobie, Katarina na rankedach to gówno, jedynie na normalach pograsz, pozdrawiam kumatych <3

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...