Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs VS Fizz

SommerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obaj są bardzo dobrzy na midzie -.- fizz wymiata z swoim ulti :**, lecz ziggs mu nie odstaje, obydwaj maja slowa i niezłe dmg

Opublikowano

Fizz jest kontrą większości Ap Casterów na midzie, np. Brand, Malzahar itp. Lecz polecam Ziggss'a jeśli masz jakiegokolwiek Skillshot'a, bardzo dobry harras, lecz też runki pod Mana regen się przydadzą. Ogólnie jeśli ogarniasz to Ziggs, masz go w rotacji - przetestuj.

wobqx.jpg
Opublikowano

Ziggs jest teraz w rotacji więc sobie zobacz a co do Fizz niedawno go kupiłem i jestem bardzo zadowolony gdy uciekamy używamy dokładnie przed tym gdy skill doleci do ciebie E i wtedy mamy 50 % że uciekniemy ja się tu nie rozpisuje od tego są poradniki ale naprawdę polecam ci Fizz .

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

podobno fizza ciężko ogarnąć.

Ziggs fajne ulti slow duże dmg

Ziggsa niedawno kupiłem i nie żałuje. Jest w rotacji jak Ci się nie spodoba to kup fizza też dobry wybór.

Opublikowano

Grałem nim słabe staty,tylko 12/5 D:.

No ok kupuje Fizz'a a zaraz po nim zbieram na ziggs'a .

Dzięki wszystkim za pomoc :P.

Oczywiście + :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...