Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nautilius

Warnart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o Nautilusie jako jungler/support ,ma szybka/dobra jungle(nigdy nie zwracalem na niego uwagi ,nawet jak jest ze mna w teamie)?Zainteresowal mnie troche ze wzgledu na to ze jest tanky i smieszne gangi

Opublikowano

Przyciągnięcie, slow, podrzut ze stunem. Sporo cc, dobre ganki, czyli dobry jungler. Na solo topa nie warto próbować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Bardzo dobrego ma skilla z przyciąganiem.

Z jungle nie jest źle ale nie pobije junglerów takich jak Udyr, Warwick itp.

Opublikowano

Akurat Warwicka zjada na jungli . Ogólnie może być supportem lecz nie polecam jungla albo solo top . Całkiem fajna postać , pasyv może uratować tyłek kompanowi +slow xD

Opublikowano

Kilka razy widziałem nautiliusa jako:

jungler - ogarnięty robił miazge, grający 2-3 razy gówno robili

support - ten sam grasz- w jednej grze miazga w drugiej lipa bo miał słabszego ad carry

solo top - w moim teamie zawsze słaby - w drugim zawsze OP

Czyli to poprostu zależy od drużyny i jej zgrania ;)

Peace Yo Bros.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Gość Teksanian
Opublikowano

Słaba jungla, słaby support.

Lepiej w ogóle nie kupywać, jedyne co pozostaje to czekać na buffa.

Opublikowano

Nautilius:

postać dobra i ciekawa moj brat nim smiga z moim bildem i poprostu jest ciężki do zgarnięęcia. Jego skille przydatne są do ganogowania jak i do ucieczki no bo wez, mamy taka kotwice, gniew i spowolnienie jesli masz all skille i chcesz uciec to poprostu spowalniasz kotwica sie do drzewka/tureta przyciagasz qa jak malo hp to i gniew włanczasz. Ale tak jak mówili wyżej zależy od teamu jak i od twoich umiejętności i ogarnięcia się:) Jak obie rzeczy bedą dobre to jestes nie do powstrzymania ^^

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

mam nautilusa bardzo fajna postac bylem nim na jungli i robilem ganki na mida i bota top sobie dawal rade ale tez chodzilem i wszedze combo q,e,w odszedl wracal a ja ulti i papa ;)

scaleds.png
Opublikowano

Nie kupuj, shitowa postac, no dmg, duzo CC ale slabe, jedynie ulti moze cos tam w TF zrobic, co do lanow... :

Support - Taric, Soraka, Janna, Sona sa od niego 1000% lepsze

Solo Top - Niby dobry, ale zagraj przeciwko Irelii, Yorickowi i spisz

Jungle - moze byc, to chyba jedyne miejsce na ktore sie nadaje ( ale wg mnie nie nadaje sie do niczego ). Taki Udyr, Lee, Shyvana robia z nim co chca i ganki 100% lepsze

Mid - powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...