Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak nagrywać?

Xantyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż na youtube widziałem, że można nagrywać replaye z meczów. Ta strona która jest podana do downloadu nie działa, a program który chcę pobrać to "LOL Recorder". Czy ktoś tutaj z obecnych posiada ów taki program? Bo chciałbym nagrywać swoje mecze aby później je wykorzystywać do własnego użytku.

Z góry dziękuję za pomoc.

Gość Teksanian
Opublikowano

Mieli jakiś crash może, błąd na serwerze, i go teraz naprawiają, poczekaj z 5 godzin i powinno być.

Opublikowano

"Podobno" przy najnowszym patchu coś się "zepsuło" i tym oto sposobem wyświetlą stronę dopiero wtedy, kiedy lol recorder będzie w pełni sprawny.

Problem jest utrzymywany od kilku dni (ale nie jestem co do niego pewien, natomiast strona rzeczywiście od kilku dni jest w takim stanie jak teraz)

Opublikowano

Lepiej zwykłym Frapsem, LoL Replay ma duzo blędów ( przynajmniej ja mam typu: przeskakiwania klatek, zacinanie sie itp. ), natomiast ma te przyspieszanie... ale wtedy film jest chaotyczny i np. ja wolę na YouTube oglądać filmy w normalnym tempie.

Tu masz link do frapsa demo 30sek nagrywania: http://www.fraps.com/download.php

Znam stronke na ktorej jest pelna wersja Frapsa ale dam edita jak modek sie wypowie czy moge to wstawic...

Opublikowano

@UP

Ja tak jak już powiedziałem chcę LoL Replay, z Frapsa korzystałem i także z kilku innych programów i mi się nie podobały.

Jakby miał ktoś ten programik to proszę o upnięcie go :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...