Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błyskotka

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gm Omek, w tej chwili bezczelnie skłamałeś i herezją nazwałeś Polskie nasze ojczyste prawo, zakpiłeś sobie teraz tym samym z Naszej Ojczyzny + to jak skłamałeś, że niby ja wyzwałam użytkownika, tylko problem, że z takim użytkownikiem nie pisałam.

GM nie kłam bezczelnie.

Zgodnie z waszym regulaminem którym tak usilnie sie bronicie:

13. Na forum dozwolone jest korzystanie z jednego konta. Inne konto tego samego użytkownika nie jest traktowane jako multikonto tylko w przypadku gdy:

a. Nie jest ono używane od 3 miesięcy.

b. Zostało założone w celu wyjaśnienia nałożonej blokady konta.

Posiadanie i równoczesne korzystanie z wielu kont równoznaczne jest z Banem na wszystkie konta, a w przypadku zakładania kolejnych użytkownik karany jest blokadą adresu IP.

Założenie kolejnego konta możliwe jest TYLKO w wypadku osiągnięcia 100% ostrzeżeń.

W celu wyjaśnienia sprawy mam prawo utworzyć konto . Więc tutaj nie masz prawa potem mi zbanować Błyskotki za multi.

Opublikowano

I przez taką (już nie napisze co bo na policje pójdzie) mateq ma bana...

Trzeba prawa przestrzegać, i dobrze osoby które się znają wiedzą że mam rację.

To powiem ci krótko, Wyp*erdalaj k*rwo policyjna...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Mowiliśmy już o wypowiedziach w zbanowanych. Mają do niego prawo tylko osoby zbanowane próbujące wyjaśnić sprawę lub osoby kompetentne do nakładania/zdejmowania owych banów.

Post kogokolwiek innego = warn.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Osoby z szeregu administracji,widzą za co została nałożona blokada,więc to wystarczy .

Błyskotka proszę nie klej debila,że nic takiego nie pisałaś,bo pisałaś,Jeżeli mówisz inaczej zapraszam na GG.

Mój numer znajdziesz pod liczbą postów .

9368_gold.png

Opublikowano

M@niek odpisałam wiadomość na pw. Bezczelnie kłamanie na mój temat przez GM Omek , czyli pomówienia. Także kpina z polskiego prawa przedstawiona. Przykro ale tutaj widzę polubownie nie da się z Wami załatwić sprawy. Trudno, więc konsekwecję zostaną wyciągniete.

Opublikowano

Jaką rację? Może chcesz wykaz twoich multi, które były robione do reklam?

GIMME DAT, GIMME I WANT SEE DIS. GIMME DAT PLZ (serio daj, posmieje sie troche ;d)

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Sorki że się tutaj wtrącam .

Ale 2 konta do wyjaśnienia sprawy ? oO

Łamie regulamin jak nic..

Pff...

A wgl. ziomek nie becz o te 3Dni.

Przyjmij jak mężczyzna na klate wine.

A nie tutaj beczysz....

Opublikowano

Wlepać jej bana na IP i wszystko. Nie będzie tutaj zastraszała i oczerniała Teamu MPC.

A ja Ci zrobię rozprawę w sądzie za groźby ws. rozprawy w sądzie. Wyczekuj pisemka w skrzynce xD

Opublikowano

Przez Wasz spam, temat muszę zamknąć. Większość dostała warna. Otworzę go, kiedy usłyszę prośbę od zbanowanej osoby (będzie miała coś na swoją obronę).

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...