Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tianyunmt2 Problem Z Chinskim Klientem..

matrix1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Mam taki problem ze jak wpisuje na chinskim kliencie passy to nagle wyskakuje taki glos jak by tego konta nie bylo albo passy zle wpisane...Ale passy sprawdzalem wielokrotnie...Na spolszczeniu dziala a na chinskim nie ;/ chcialbym sobie wlozyc kd ale nie moge;/ Prosze o pomoc co z tym zrobic..

Opublikowano

Szkoda tego srwa

1. Beta i co pograsz zaraa res

2. lagi ze szok expic sie nie da.. wiec grajcie dalej nes

asdasdasdasdasd.jpg
Opublikowano

A ja mam wlasnie to login.exe otwieram mam te "kwadraciki" zmieniam nazwe np. dupa i klikam w to w gornym prawym rogu i jak probuje sie zalogowac to pisze albo ze to konto nie istnieje albo blad ;p (na spolszczenie normalnie gram ;p) potrafi ktos to wytlumaczyc?

Obecnie nick : ZakonMarii lub Zakon4Fun :P

Opublikowano

ehh z tego serwa nic nie bedzie >.< dzieci cebuli juz pozakladaly konta ..a lagi takie ze sie grac nie da..bije w jednego mobka..nagle laaag..po 5 minutach sie odlagowuje..potem kick..-.-...Ale moze ktos pomoc z tym chinskim ?! prosze! ..aha i pobralem to login.exe..zmienilem nazwe na fgdd.exe wklejam do chinskiego metka i wlaczam to ale niby sie laduje i nic nie wyskakuje..;/

• Dodaj nową pozycję...