Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA]Podszywka

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Usama

Ehee

Wchodzcie na TS to go zobaczycie. Ja przy tym byłem i jestem cały czas. Dodatkowo jak wbił to hejtował, wyzywał itd.

Opublikowano

Wam sie już kurwa w dupach po przewracało, jebana era gejoningów i shieldów i innych. Przyjdzie 2 dzieci i sie jarają tym jak kurwa reksio widzi szynkę.

@EDIT:

Usama jest czysty siedze z nim na ts od 3 godzin i nic nie widzialem

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Ludzie.. Ogarnijcie te skargi. Wy chyba nie widzieliście podszywki. To, że ktoś sobie zmienił nick na "Geoning" nic nie oznacza.. Ostatnio jak siedziałem to też kilka osób robiło sobie bekę. Gdyby pisał coś w imieniu Geo wtedy byłaby to podszywka.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

No to może nie chodzi o podszywkę. Wszedł na TS, zaczął hejtować, wyzywać (od rodziny również), spamić itd.

Wtedy nie jest się trudno domyślić, że to nie jest Geo, a jakiś naps. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

No to może nie chodzi o podszywkę. Wszedł na TS, zaczął hejtować, wyzywać (od rodziny również), spamić itd.

To był TS to jedyna kara to ban na ts i ciul to nie ma nic do forum

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Żadna podszywka, też mogę ustawić sobie nick "Geoning" i nikt mnie za to nie ukara, bo nikt sobie tej nazwy nie zastrzegł. Mało tego, nie mamy pewności czy to był Usama czy nie. Nie rozstrzygniesz tego.

Poza tym, chyba gdyby to był rzeczywiście Usama, to wyzywając nie sygnowałby tego swoim nickiem, nieprawdaż ? ;) Zdaje mi się, że nikt nie jest na tyle głupi, mając świadomość że od razu straciłby za to stołek.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...