Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Oddech snajpera przy włączonym zoomie

StillForYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam (jestem nowy :P) testowalem ostatnim razem snajperke GOL i L96A1 zauważylem że przy wlaczonym zoomie celownik porusza sie tzw. odech naszej postaci :D co troche utrudnia oddawanie dalekich strzałów gdyż od dłuższego czasu gram M95. Mam takie pytanie czy jest jakaś mozliwość żeby te ruchy zredukować przez jakies ulepszenie? Jeśli tak to w co trzeba zainwestować?

Opublikowano

Musisz podrasować sobie celność broni, lufa i kolba zapewniają Ci taką opcje :) Im wyższy plus do celu tym mniejsze poruszanie się podczas oddechu i większa celność na dalsze dystanse :) Jak dobrze wiem to przy +2 do celu niwelujesz całkowicie oddech przy M95

Opublikowano

Jak dobrze wiem to przy +2 do celu niwelujesz całkowicie oddech przy M95

Właśnie kupiłem kolbe + 2 do cela, brak ruchu celownika. Czyli dobrze wiesz ;)

Opublikowano

Ostatnia aktualizacja to totalna porażka , moje 4k fundsów na REX'a poszło w błoto z daleka zadaje po 10 obrażeń choć mam dmg very high i range medium, nie wiem czy teraz pistolet low i very high mają jakaś różnice na daleki dystans.. odradzam zakupu jakby ktoś planował

Opublikowano

Jeżeli chcesz zniwelować ruch celownika podczas mierzenia, nie musisz kupować kolby ani nic takiego ;p

Wystarczy że wejdziesz w OPTIONS po lewej stronie masz SETTINGS i tam w GAME zmienisz CAMERA SHAKE z YES na NO i nie będzie już trzęsło przy celowaniu ;]

Opublikowano

Jeżeli chcesz zniwelować ruch celownika podczas mierzenia, nie musisz kupować kolby ani nic takiego ;p

Wystarczy że wejdziesz w OPTIONS po lewej stronie masz SETTINGS i tam w GAME zmienisz CAMERA SHAKE z YES na NO i nie będzie już trzęsło przy celowaniu ;]

Leci plus w Twoją stronę! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...