Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shen vs Anivia

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie postacie są dobre do TF, ale zależy gdzie wolisz grać. Ja Shen'em imo robię junglę/solo topa i nie mal za każdym razem wygrywam. Shen ma taką przydatność, że ma ,,OP" prowokację gdzie AP Caster nie może użyć spelli, po buff'ie jest nieziemsko dobry w jungli, a na solo opie kontruję bardzo dużo postaci. Ale OP jest ull. Np. jest gank na bot'cie i jest 3 vs 2, a ty zaraz Tarczka na AD Caryy i jest 4 vs 2, można nim też uratować komuś dupsko.

Anivia imo mid i imo blue buff. Bardzo dobre combo, na E jeśli ktoś jest mrożony? to zadaje podwójny demejdż, Q stunuje jeśli trafisz, po prosty dobry farmer jak i Caster.

Polecam Shen'a, bardzo przyjemna do grania postać, szybko można ją ogarnąć i tank'ować grę, przy przyzwoitym DMG.

wobqx.jpg
Opublikowano

Anivia zajebiste dmg lecz mega papier, + jest tez jajko, zaczna Cie focusowac zamienisz sie w jajo a reszta Twojego teamu ich dobije

Shen jego ulti naprawde potrafi pomoc do tego swietny taunt

Polecam bardziej Anivie do tf ;)

Opublikowano

To proste, Shen.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Moim zdaniem Anivia, cos Shen wymaga sporej orientacji i jak nie trafi ultem (co nie raz widziałem :/) to przerąbane.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...