Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Tut] Poradnik jak korzystać z thaumcraft 1.2.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje poradnika jak używać moda thaumcraft, może to być w formie pisemnej czy wideo. Im dłużej tym lepiej, najlepiej po polsku. Słyszałem że gdzieś jest jakiś dłuższy poradnik jak używać tego moda ale wujek google nie pomaga mi go znaleźć.

Czy znacie może jeszcze jakieś fajne mody które pomogą mi urozmaicić rozgrywkę? Prosił bym jeszcze jakieś tekstury 32 podobne do oryginalnych.

Opublikowano

a jak z tym tym thaumcraftem? ma ktoś jakieś poradniki albo jakieś receptury? albo chociaż jak korzystać z danego przedmotu bo nie mogę nawet uruchomić duplikatora;d

Opublikowano

Uruchomić to jedno, czy go wgl możesz stworzyć na 1.2.3 ? Bo ja mam niemały problem z tym, a dokładniej to nie mam tych latających Vis Cristals, tylko jakieś kryształki, które mogę wykopać w jaskiniach, ale one do stworzenia duplikatora nie są użyteczne. Latają tylko jakieś kuleczki, z których dropi artefact (bodajże jakiś tam Orb). Też masz ten problem?

@Dobra, rozwiązałem problem, trzeba tworzyć notatki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...