Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code

Vusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej 2 miechy temu wygasl mi gift code na poczatku napisalem do sklepu w ktorym kupowalem czyli PremiumSale kupowalem na allegro ale to byl sklep wiec myslalem ze nie wygasnie... Nie chcieli zwrocic gift code wiec co moglem zrobic? Ale teraz wszyscy maja oryginaly i czy moge cos jeszcze zrobic po tak dlugim czasie? Napisalem znowu do nich ale nie odpisuja np zglosic do allegro? HELP ME!

Jaki jest teraz najtanszy giftcode w jakimkolwiek sklepie tylko nie allegro ? :)

Opublikowano

No tak to jest jak się kupuje na allegro;/ nic nie poradzisz. Może to były "kradzione gift code i po prostu administracja zablokowała Ci konto. Nigdzie nie udostępniałeś swoich plików minecrafta? Może złamałeś jakiś regulamin...

Opublikowano

nie możliwe,żeby ci wygasł....

gift code jest na zawsze,ale jak jest kradziony to gaśnie po pewnym czasie automatycznie,najwyraźniej ktoś cie oszukał,wiec przykro mi ;(

jeśli nadal chcesz kupić gift coda polecam

kontagier.pl

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Skoro sprzedawca wystawił przedmiot na Allegro i ty stąd go kupiłeś do zgłoś to Allegro.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@up Powinni ci oddać pieniądze ponieważ jest takie coś jak Program Ochrony Kupujących. Tu możesz poczytać więcej:

http://allegro.pl/country_pages/1/0/education/pok/index.php

.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...