Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shaco vs Jax

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Ci Shaco.: ) Jax to troche słaba postać pod koniec ale zależy jak kto gra.

Pułłapki shaco nieźle wkurzają, jeśli robisz AP to takie dmg z tego..

Ale polecam Ci iśc na Junglę (Shaco Ad) i fajnie sie barona ksuje, najpierw Q potem Porazenie.

Shaco na linie - ap

na jungle - ad

Opublikowano

Polecam Shaco jest wiele strategii i buildów na niego (warto sprawdzić wszystkie), natomiast Jax po remaku nie podoba mi się.

fantazjalogos.jpg

Opublikowano

Jax - wdg. mnie bo tym nefrie bez dodgów cienki w hoy.

Shaco - dla mnie najlepsza jungla. Bardzo dobre gangi nawet na 2 lvlu. Masz free flasha + te kryty <3. Ogółem postać, która szybko Ci się nie znudzi. Jak idziesz jungle, to nie bierz flasha (Smite + Ignite).

he?

Opublikowano

Tak, możesz. Ale AP jest bardziej na low lvl'e, gdzie enemy wchodzą w krzaki i czeka na nich 5 pułapek. W late głównym skillem jest nożyk, który zadaje duuużo damage. No i iluzja, która też zadaje dużo damage, ale na 30 lvl'ach raczej nie biją iluzji licząc na fraga. AD jest świetny w jungli. Zależy od Ciebie ;)

he?

Opublikowano

AD Jungla :

Armor + 5 potków -> Butki 5 -> Latarnia -> Okultystyczny Miecz -> Ostrze Nieskończoności -> Lodowy Młot -> Krwiopijca -> Może latarnie na coś zmienić.

Sądzę że grasz PL więc Ci dałem po polsku. Pod AP to tak prawie każdy AP.

he?

Opublikowano

Możecie jeszcze dodać,że Shaco nie zagrasz ani jednego drafta a o rankedzie już nie mówiąc...według mnie jest nudny i useless w late.Kupiłbym Jaxa.

Opublikowano

Polecam Ci Shaco.: ) Jax to troche słaba postać pod koniec ale zależy jak kto gra.

Pułłapki shaco nieźle wkurzają, jeśli robisz AP to takie dmg z tego..

Ale polecam Ci iśc na Junglę (Shaco Ad) i fajnie sie barona ksuje, najpierw Q potem Porazenie.

Shaco na linie - ap

na jungle - ad

Forever alone ?

Ty chyba jaxa nie widziałeś na serio ... Jeśli jax jest słaby pod koniec, to nie wiem kto dla Ciebie jest mocny, jax nie dość, że dostał bufa to jeszcze się znajdą tacy, co mówią, że słaby ...

Bierz jaxa :

+ system ucieczki (np z Q do miniona/kolegi z teamu, lub jak jesteś doświadczonym graczem i masz warda, to wystaw warda i wstaw to warda)

+ ochrona przez 1/2sekundy przed atakami z E

+ stun

+ co 3 atak (po 6lvl) zadaje większe obrażenia

+ na Twisted Treelain (czy coś 3vs3) jest super :)

Shaco :

+ free flesh

+ pacynka co dużo bije

+ super jungla

+ klon ...

+ 100% krytyczne uderzenie z Q

- papier

- postać bardzo trudna

Pozdrawiam, a tym którzy nie grali jaxem lub shaco niech się nie wypowiadają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...