Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] G18 Cobra vs USP Tactical

mikuss97

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest lepsze?

• G18 Cobra
      15
    • USP Tactical
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć tak jak w temacie co lepsze gdy zabraknie ammo a ja muszę go ubić najbardziej interesuje mnie szybkość z jaką zmienia się pistolet

Opublikowano

Moim zdaniem tez cobra tactical przyjemniejszy w strzelaniu i celniejszy moim zdaniem a w reszcie lepsza cobra brałbym cobra lepsza dla twoich "wymogów"

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

usp lepsze bo cobrom nie ustrzelisz nikogo z daleka

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

USP tactical - Można z tym biegać jak ze zwykłą bronią i na legalu typków zabijać :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

cobra jest dobra gdy ci zabraknie ammo w broni wtedy szybko zmieniasz na cobre i ciskasz dalej , usp mocniejsze i bardziej celne , moim zdaniem obydwa pistolety są niezłe tylko G18 Cobra kupisz na PERM a USP Tactical niestety NIE :/ mały minus Cobry szybko wcina amunicje możesz 1 magazynek w typa wywalić możesz zabić szybciej , przy czym z usp tactical zabijesz wiecej osób , no chyba że ktoś lubi z G18 Cobra często padać wtedy trochę ammo jest , a jak ktoś woli ładnie kosić to lepiej zaopatrzyć w tactical.

Opublikowano

Ja mam wrażenie że nexon pomylił się i zamiast cobre dać do SMG wrzucił do pistoli... przeciez to jest masakra co ta broń robi .. jak smg strzela.. jak dla mnie zaden skill biegać z tą bronią i dlatego wziąłbym USP ;)

bez youtuba

Bywalec
Opublikowano

Cobra.

Przydaje się jak gościowi zostaje ok.35 hp.

Z tym ze wkurza ciągle przełączanie na automat.

BTW: cobra to SMG . . . ciekawe czemu jest w pistoletach

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

USP Tactical pograsz tym na SnD a za te wasze nobskie G18 Cobra dostaniecie kika w wiekszosci roomów.

@down

jak jakis nieogar ma elite to co sie dziwisz ;]

Bywalec
Opublikowano

Ile razy na MIX POL zabijałem z tego i nigdy kick.

Dziś nawet zrobiłem multi z niej i nic

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Power Sudge

Miałem Cobre i TRG-21 :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

mi chodzi o to że gdy jestem blisko wroga i koniec ammo to chce wyciągnąć pistolet i go zabić celność to mi nie przydatna duży damage raczej też nie bo gdy mam koniec ammo to wiele hp mu nie zostaje więc wygrywa g 18

proszę o zamknięcie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...