Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Sudden Attack

Lexar.

Sudden Attack  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz, aby powsta? dzia? dla Sudden Attack ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taką sugestię, aby dział Sudden Attack otrzymał swój dział/subforum w inne FPP.

Sudden Attack - Gra wydana przez nexona(tak samo jak Combat Arms).

Ogólnie to przypomina bardzo CA, jednak ma :

- Gorszą grafikę

- gorszy interfejs

- lepsze tryby ;D

Gra w nią dużo osób.

Strona Główna : >Klik<

Gameplay :

Jeśli masz zamiar zagłosować na TAK, a nigdy nie zajrzeć do działu to lepiej nie głosuj ^^

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Gorsza grafika niż w Crossfire ? beka.

Zagraj w to, a potem mów o grafice, bo z GP dużo o grafice nie wywnioskujesz, bo koleś co nagrywał :

- mógł dawno to nagrywać

- nie grać na najwyższych detalach

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Hm ja jestem na TAK. Chociaż wątpię aby utworzyli. :P Gierka jest naprawdę fajna i nie jest to jakaś "nędzna podróba CA". Grałem w CA i gram w SA, więc wiem. :)

Grafika może i nie jest najlepsza, ale nie jest na pewno najgorsza i na pewno jest lepsza niż w CF. Wiem też, że są hacki do tej gry widziałem sporo cheaterów i sporo cheatów do gry. ;) Myślę, że grę można wcisnąć w Inne FPP. Dużo ludzi w to gra i cieszy się zainteresowaniem i mam nadzieję, że by przyciągnęło trochę graczy na Forum gdyby taki dział powstał. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Proste pytanie, które pozowli mi "wydać wyrok". Są do tego jakieś cheaty/bugi/glitche/skrypty? Jeśli nie - mija się z celem i odpada.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Proste pytanie, które pozowli mi "wydać wyrok". Są do tego jakieś cheaty/bugi/glitche/skrypty? Jeśli nie - mija się z celem i odpada.

Wiem też, że są hacki do tej gry widziałem sporo cheaterów i sporo cheatów do gry. ;)

Są. :)

Jako dowód załączm ss'a :

1333469644-U351709.jpg

Usunąłem spoiler. Mi też się nie otwierał, ale myślałem, że to wina Chrome... :/

Gorsza grafika niż w Crossfire ? beka.

Zagraj w to, a potem mów o grafice, bo z GP dużo o grafice nie wywnioskujesz, bo koleś co nagrywał :

- mógł dawno to nagrywać

- nie grać na najwyższych detalach

Tak to było dawno nagrywane - 9 październik 2009. :) Więc dużo się zmieniło od tamtego czasu. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

O Boże jakie gówno.. Przez pół gry chodzi ziomek szukając wroga OMG. Już tibie wole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...