Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kolejny problem po instalacji gry

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam znowu problem po instalacji gry,normalnie gralem az dzisaj przy wlonczeniu byl napis

post-591355-0-92733000-1333452928.jpg najpierw wyskoczyl odwrotny ze mam wersje 1.32 ..... i zebym zaktualizowal na 1.33 ..... a teraz to co mam zrobic pomocy !!! :O

Sorki zapomnialem cos dodac jak klikne YES to gra instaluje sie od nowa znaczy nie odnowa ale... o prosze zobaczcie

Ups! niemoge wlozyc obrazu :(

O ale gra powoli sie laduje tak jakby sie instalowala od nowa

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

zabardzo ci nie mogę pomóc ,bo mi się to zrobiło samo po prostu zostawiłem komputer jak się ściągało to zostawiłem komputer na 2h bo mam neta 2mb przyszłem po 2h i tylko nadusiłem ok i gotowe

Opublikowano

czyli kliknac yes i juz nic nie robic.OK zrobilem tak juz jest polowa tylko boje sie ze bo aktualizacji wyskoczy to samo

Opublikowano

To tylko sciąga pliki i instaluje i będzie GIT.

OK wiem juz ale troche mnie martwi to ze moze byc od nowa ten sam problem :) jak cos to moze bede tutaj pisal wiec narazie

NIE zamykam postu

Opublikowano

OK zainstalowalem chwila prawdy .................................... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea super dziala !!! SUPER !!

Opublikowano

OK zainstalowalem chwila prawdy .................................... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea super dziala !!! SUPER !!

Skoro działa- Zamykam.

Używaj opcji 'edytuj'. Nie pisz postów pod postem przed upływem 24h.!

Pamiętaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...