Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Helikopter i auto w CS

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka wersja jest cs 1.6 non steam gdzie były auta,helikopter itp... Można o linka i wiem że to nie wersja 48 może 46 albo 42 a można o linka prosić ? Dziękuję i oczywiście like da,

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP

Nie ma takiego cs.. Może byc jedynie MOD albo mapa. Nawet jeśli widzialeś helikopter to se nim nie polatasz-,-

Opublikowano

Na pewno nie ma.

Może pomyliłeś się z jakąś inną grą. cod ?

Jaka była grafika w tej grze ?

Na mapach jail są samochody, helikopterów nie widziałem.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Counter Strike grałem i ten helikopter widziałem i mogłem nim latać i tak samo z autami tylko teraz nie wiem jaka to wersja v42 czy v46 czy v48 czy coś ! Miałem tego cs 3 miesiące temu ale zapomniałem wersji. Może to mapa, ale co każdą inną mape był tam każdy samochód i mogło się nim jechać. Można o wersje i linka ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie ma znaczenia na której wersji grasz.

To są tylko ulepszenia graficzne itp.

Ja mogę grać na v23 a ty na v48 na tym samym serwerze.

Jaka ta mapa była ?

Większa niż de_dust2 ?

Były tam cele więźniów ?

@Edit

Oglądałem jakieś filmiki na YT

I takie rzeczy są w source na specjalnych mapach

Opublikowano

chodzi mu o metori (chyba) nie ogarniam tego, ale wiem ze cos takiego jest ;] (albo metamoda)

p.s pawel podeslesz mi dl do csa ns?

@edit pojebalo mi sie cos

chodzi o air_fight i car_fight? mapy takie ? ;]

shoob.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
@Edit

Oglądałem jakieś filmiki na YT

I takie rzeczy są w source na specjalnych mapach

Czytaj ze zrozumieniem a nie

Potrzebujesz C.S Source a nie C.S 1.6

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Czuję się jakbym był z ludźmi ze specjalną troszką

chodzi mu o metori (chyba) nie ogarniam tego, ale wiem ze cos takiego jest ;] (albo metamoda)
Jaka wersja jest cs 1.6 non steam gdzie były auta,helikopter itp... Można o linka i wiem że to nie wersja 48 może 46 albo 42 a można o linka prosić ? Dziękuję i oczywiście like da,

....

To są mapy i ktoś dodał na mapie takiego typu rzeczy,wersja cs nic do tego nie ma.

Ktoś stworzył mapę i dodał do niej helikopter i różnego typu pojazdy.Najczęściej jest tak na mapach jail_(znaczy ja tak mialem)

I od kiedy protokół 48 jest do pobrania?

Albo metori?(to w celach edukacyjnych)

Brak słów

Mapa jak każda podaj chociaż link yt do niej to podam ci link do downloadu i proste

Opublikowano

Wspomnę, iż niektóre mapy nie są na każdych wersjach np. air_fight nie może być do wersji v32. I nie można grać np to co paweł mówił, że on gra na v 32 a ja na v 48 .

a to link

na tej mapie grałem i normalnie mogłem prowadzić te helikoptery i ruszać nimi w rózne strony

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na pewno nie ma.

Może pomyliłeś się z jakąś inną grą. cod ?

Jaka była grafika w tej grze ?

Na mapach jail są samochody, helikopterów nie widziałem.

Ja widziałem helikopter.. Mapa jail_beach_v3 ; >>

lucyfergif.gif

Opublikowano

Wspomnę, iż niektóre mapy nie są na każdych wersjach np. air_fight nie może być do wersji v32. I nie można grać np to co paweł mówił, że on gra na v 32 a ja na v 48 .

a to link

na tej mapie grałem i normalnie mogłem prowadzić te helikoptery i ruszać nimi w rózne strony

To nie możliwe ,żeby było tak jak piszesz,ponieważ każda mapa działa na każdy rodzaj cs 1.6(chyba,że jest to mapa source)

Jeżeli mapa nie działa,możliwe że coś źle wgrał,...

I tyle na temat

Opublikowano

Ym nie wiem jak . Ja tam na każdej wersji miałem helikopter. Zależy od mapki modele same ci sie sciągna i powinno byc widac helikopter O o

1325070857-U330049.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...