Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[X360][Pytanie]Pytanie patchowanie gier

aro9981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZeść!

mam pytanie konkretnie chodzi o to czy da sie tak patchowac gry zeby chodzily z kopii zapasowej bez przerabiania :D Bo planuje kupić xboxa a nie sram pieniedzmi zeby gry kupowac, wiem ze tak sie da np. na PSP programem iso2eboot

I prosze o niedawanie warna bo nie prosze o warez czy cos takiego tylko o informacje :D

Opublikowano

chyba nie ale nie jestem pewien. Mozesz kupic konsole ja za przerobke zaplacilem 50 zł. Kupuje plyty za 70 zł 10 szt. i nagrywam gry wiem ze to piractwo ale nie stac mnie zeby za gre dac 100-200 zł wiec co mam zrobic. jak bedziesz chcial napisz pw dam ci dobry poradnik do nagrywania gier.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Może i na inne konsole jest taka możliwość ale nie na Xbox 360. Musisz przerobić napęd lub zrobić przeróbkę RGH (200zł) lub JTAG.

UP.

Jakie ty płyty kupujesz, że za 70zł 10 sztuk?

darkness3.png

Opublikowano

Jeżeli masz odpowiednie narzędzia to przerobisz.

RGH (Reset Glitch Hack) polega na zamontowaniu chipu do płyty głównej. Umożliwia m.in. granie w gry bezpośrednio z dysku twardego (nie trzeba nagrywać płyt), odtwarzanie dvix i xvid. uruchamianie gier ze wszystkich regionów (PAL, NTSC), działają wszystkie gry Arcade i DLC, emulatory niektórych konsol i podpięcie zewnętrznego dysku twardego (max 2TB).

A przerabianie napędu polega na wgrywaniu fw, żeby napęd odczytywał kopie

pawlak118 - to ja nie wiem gdzie Ty te verbatimy kupujesz jak box 10 sztuk kosztuje 45zł :)

darkness3.png

Opublikowano

Najprostsze wyjście kup Xbox360(Czarnego Polecam.)Przerób sobie konsolę koszt(30-80zł).

Następnie pobieraj sobie gry z Forach:

-http://darkwarez.pl/forum/

-http://xboxforum.pl/forum.php

Te strony są najlepsze.

Jak pobierzesz gry musisz mieć te programy:

-abg360gui-Tym programem sprawdzasz Czy Gra jest po Polsku itp i czy gra nie jest na NTSC.!

--360 Backup Creator-Tym nagrywasz Grę na Płytę (Nic nie Klikaj w czasie nagrywania.!Płyta kosztuję 2,50zł-6zł.)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...