Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] heimer

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, właśnie zakupiłem heimera i jak chciałem nim iść na solo topa to mnie wyśmiali, i voli poszedł na solo topa. Czy oni mają racje? Heimer to chu*owa postać na solo topa? Widziałem gości heimerem na solo i kosili równo. Jak tak to proszę o podanie buildu na solo :)

Opublikowano

Bulidu niestety nie podam, lecz sądzę, że Heimer zbytnio nie nadaje się na solo top. Zbyt papierowaty, gdyby nie to byłby super. W sumie można spróbować. Dzięki wieżyczkom nie musi podchodzić za blisko przeciwników.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ja grałem na solo top'ie parę razy z tym przeciwnikiem i powiem wam nie był taki zły. Dostawał co prawda bo raz grałem Mordkiem a drugi Naskiem, ale dość się trzymał. Obowiązkowo na Heime to chyba Morelo.

wobqx.jpg
Opublikowano

Nie używaj wieżyczek do farmienia mnionów, daj w nie tylko 1 pkt umiejętności, bo spuszujesz farmę pod samego enemy turreta i przeciwny jungler będzie mial niezłą zabawę.

Opublikowano

heimer nie jest zły na solo topa, zależy jeszcze kogo w enemy masz, ale jeżeli musi podejść do Ciebie, jak wiekszosc champow na solo topa, to czemu nie? Sam gralem nim troche i jakos to szło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...