Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polećcie streamer na East :d

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, możecie mi polecić jakiegoś DOBREGO streamera grającego na EU Nordic East ? Po angielsku najlepiej lub polsku :D Bo wiele streamów jest na Wescie a chcę pooglądać jak radzą sobie na moim serwie. Najlepiej żeby był na owd3d, pozdrawiam.

Wysylajcie linki, moze byc teraz offline.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Gość Teksanian
Opublikowano

Nikt z Nordica nie streamuje, a jak streamuje, to jakiś noob.

Opublikowano

Bo chcę porównać poziomy serwerów i wgl.

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Bo może ma ochotę pooglądać streamera z Easta? A co do tych waszych ELO Hajtów. Na streamach trollują strasznie w niektórych grach a potem na rankedach spotykam typów z troll buildami bo myślą że ogarniają i potrafią grać jak streamerzy.

2536842761.png

Opublikowano

Bo może ma ochotę pooglądać streamera z Easta? A co do tych waszych ELO Hajtów. Na streamach trollują strasznie w niektórych grach a potem na rankedach spotykam typów z troll buildami bo myślą że ogarniają i potrafią grać jak streamerzy.

Czasami tobie sie wydaje, ze to troll build, a tak naprawde buduja sie aby skontrowac przeciwnika, lul.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Moim zdaniem te niby topki z own3d gracze nie są tacy dobrzy. No ogarniają to prawda itp. itd. ale cała filozofia polega na zgranym teamie :) Też czasem im się zdarza odwalić jak normalnym graczom. Z dobrym, ogarniętym i zgranym teamem przeciętny dobry gracz byłby w stanie zawojować nie jeden IEM :)

Gold Member

nvm

Gość Teksanian
Opublikowano

Moim zdaniem te niby topki z own3d gracze nie są tacy dobrzy. No ogarniają to prawda itp. itd. ale cała filozofia polega na zgranym teamie :) Też czasem im się zdarza odwalić jak normalnym graczom. Z dobrym, ogarniętym i zgranym teamem przeciętny dobry gracz byłby w stanie zawojować nie jeden IEM :)

Zaprzeczasz samemu sobie.

Top streamerzy, mają swoje teamy i swoje na turniejach robią.

Opublikowano

Chcesz porównać poziom gry... To oczywiste! Na west jest większy poziom gry..

Od kiedy Polacy zaczęli się przenosić z East na West.. Już bym nie powiedział, że poziom jest wyższy na West.

3x pod rząd zdarzyło mi się wpaść na takich pro elo znawców, którzy AD carrym robili phantoma na pierwszy item, a potem w TF'ie 0 dmg, czyja wina ? Supporta, bo wardów nie kupował. Lub nasus solo top, który kupował doran ringi, jak je sprzedał ledwo miał na buty, a jakie ? Oczywiście, że piąteczki. Chyba chciał się pobawić w mastera YI z turbo przyspieszeniem.

Opublikowano

To podajcie mi linki czy jak tam do streamerów co często są :D

Opublikowano

Zaprzeczasz samemu sobie.

Top streamerzy, mają swoje teamy i swoje na turniejach robią.

No fakt, ale indywidualne umiejętności nie są takie super pro elo. Nawet jak grają solo q na streamach to często to wychodzi :) oczywiście teamy mają, są zgrani to robią swoje ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@FightingDreamer Mandzia oglądam, Grabe też i Imbe. Najlepszy Pucek :D Ale Oni na West ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...