Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Battlefield

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam będe mówił o co mi chodzi od razu. Chodzi mi o podzielenie moderatorów działu battlefield na: "Moderator Battlefield 3"

"Moderator Battlefield Heroes" "Moderator Battlefield Play4Free", mógłby być jeszcze jeden ogólny. Dlaczego proponuje takie rozwiązanie? Proponuje je gdyż np. gracz BF 3 nie grający w BF P4F ani w BF:H nie ma szans zostania modem działu. Proszę o wyrażanie opini mpc team i nie zamykanie tematu.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Po co aż taki odział ?

Niech będzie kilku ogólnych i niech bardziej zajmują się tym BF którym chcą.

Ale faktycznie że nikt nie będzie znał się na wszystkich BF.

Neutral.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

To może nie długo będzie: Moderator Metin2 Archiwum, Moderator Metin2 Cheaty, Hacki, Bugi itd.

Nie róbmy z forum 'oceanu' rang, nołp. ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi chodzi oto gdyż podstawowym wymaganiem żeby zostać modem tego działu jest znanie wszystkich serii. Jeśli nie tak to powiększył bym ten zespół przynajmniej o jednego moderatora.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Mi chodzi oto gdyż podstawowym wymaganiem żeby zostać modem tego działu jest znanie wszystkich serii. Jeśli nie tak to powiększył bym ten zespół przynajmniej o jednego moderatora.

Przy pisaniu podania na kid'a nie możesz napisać, że chcesz tylko dział np: Call of Duty 4 takie podania są odrzucane. Tak samo jest tutaj i nie będzie takiego podziału.

Na NIE.

Opublikowano

@up

już już ;)

@Topic

Więc jestem na nie.

Jeżeli chcesz zostać kidModeratorem, a w przyszłości Moderatorem działu, powinieneś udzielać się we wszystkich subforach Naszego działu. Takie podzielenie na osobne sub'y utrudniło by pracę i jest nie potrzebne. Zresztą po co coś takiego? No właśnie ;) Zresztą @UP'y wyjaśniły co i jak.

Twierdzisz, że ja/ Googluś sobie nie radzimy :O ?

Nie, nie nie!

Opublikowano

Mogę tylko przyklepać słuszną opinię pozostałych. Moderator MUSI znać tematykę całego działu za który jest odpowiedzialny. Ma być osobą wszechstronną i o zaawansowanej wiedzy, którą może wesprzeć użytkownika. W przeciwnym wypadku - żaden z niego mod.

W tej materii nic nie będziemy zmieniać.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...