Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga na modow dzialu metin2:)

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zlozyc skarge na modow ktorzy maja pod soba dzial Metin2 , otoz powstal temat tylko i wylacznie do spamu:

http://www.mpcforum.pl/topic/597903-tut-jak-wlaczyc-serwer/page__st__30 polecialo juz pare raportow na to i modzi dalej nic.. i gdy ja stworze temat i jakis pacan mi spamuje to leca odrazu na 1 raport i warnuja mnie a nie spamerow..

Prosze ich ogarnac bo to jakies jaja sa tu jest spam na spamie a modzi sie opierdalaja co raz wiecej.

ps. zauwazylem moze 2 modow ze cos robia reszta sie opierdala.

ban.gif

Opublikowano

Jestem za zamykaniem wszystkich tematów, które są takie debilne.

Na forum metin2 przychodzi jakiś człowiek, który pierwszy raz zobaczył, że można stworzyć serwer metin2 i tworzy durne poradniki "Jak zwiększyć szybkość navicat", itd....

Mody zamknijcie ten temat i resztę, które są takie idiotyczne ...

Opublikowano

Hmmm. Skad to mozesz wiedziec?

Masz jaki dowod ze nie sa oni zwarnowani ?

Nie musimy przeciez pisac ze ktos warna dostal, a tak wgl nie tylko modzi z metka odbieraja raporty.

Prosze ich ogarnac bo to jakies jaja sa tu jest spam na spamie a modzi sie opierdalaja co raz wiecej.

Nie ty o tym decydujesz ;)

Opublikowano

Patrzylem na twoje warny.

Co jest tam zlego?

Za spam itd.

Btw. patrzylem na ten temat i zwarnowani są Ci co spamili wiec w czym problem ?

Opublikowano

w tym ze jak ja raportuje to modzi w dupie to maja a jak jakis inny pacan da raport na mnie to leca odrazu.. przyklad to ten temat ktory podalem.

ban.gif

Opublikowano

Ty cos nie ten tego?

Mowilem ze kazdy dostal warna ktory zasluzyl tzn: /spam / flame / refy itd.

Dam Ci dowod ze odbieramy wszystkie raporty i nie mozna go "omijac".

rlmz.jpg

Opublikowano

Homleo autor tematu ma rację, to forum przez waszem zachowanie patrze, przypomnę że powstało lepsze i ogarnięte foruum. Sami psujecie reputacje sobie, sz[ieguje prywatne wiadomosci , więc e-maile pewnie tez te co bylu przy rejestracji dziecko, wasze zachowanie mowi samo z siebie ze macie max 15 lat. Użytkownik ma prawo złożyć skargę i prośbę, więc nei znasz soię Homelo to się nie wypowiadaj, dopiero ostateczną decyzję podejmuję administrator

Opublikowano

No to dlaczego ten temat dalej jest i 0 reakcji moda? Wyslalem w nocy (ok23) 4 raporty jak nie wiecej i nic:) I jak narazie to u was burdel jest

ban.gif

Opublikowano
Homleo autor tematu ma rację, to forum przez waszem zachowanie patrze, przypomnę że powstało lepsze i ogarnięte foruum. Sami psujecie reputacje sobie, sz[ieguje prywatne wiadomosci , więc e-maile pewnie tez te co bylu przy rejestracji dziecko, wasze zachowanie mowi samo z siebie ze macie max 15 lat. Użytkownik ma prawo złożyć skargę i prośbę, więc nei znasz soię Homelo to się nie wypowiadaj, dopiero ostateczną decyzję podejmuję administrator

Dac Ci na slownik ?

To Wy tworzycie burdel a nie my.

My nie tworzymy tematow, nie spamujemy, my chcemy tylko oczyscic dzial jak mozemy.

wasze zachowanie mowi samo z siebie ze macie max 15 lat

a ty niby masz te 20lat?

I zajmujesz sie durnym forum?

Ciekawe co ty bys robila no moim stanowisku :D

No to dlaczego ten temat dalej jest i 0 reakcji moda? Wyslalem w nocy (ok23) 4 raporty jak nie wiecej i nic:) I jak narazie to u was burdel jest

Odczytalem raporty rano i uwazam ze temat zostaje.

Wszyscy nagrodzeni warnem za spam w tym temacie.

Opublikowano

Ty robisz chyba sobie jaja..

zdid.png

xxfv.png

To jest twoim zdaniem tut? Jakbys nie zauwazyl to przy kazdych plikach jest TU jak odpalic serwer czy nawet autor plikow robi 2 temat.. Ogarnijcie burdel u siebie bo to wy go zostawacie opierdalajac sie na forum a nie my.

ban.gif

Opublikowano

Temat idzie w kosz, warn dla autora.

Cieszysz sie?

To jest twoim zdaniem tut? Jakbys nie zauwazyl to przy kazdych plikach jest TU jak odpalic serwer czy nawet autor plikow robi 2 temat.. Ogarnijcie burdel u siebie bo to wy go zostawacie opierdalajac sie na forum a nie my.

Aha, jak taki madry, prosze pisac podanie na kida.

Zobaczymy jak sobie poradzisz na naszych miejscach ;)

Opublikowano

Nie , bo to powinno odrazu do kosza isc ale wy macie w dupie takie tematy a jest ich pelno.

Opierdalajcie sie dalej. Mozna zamknac i tak przy najblizszej okazji zloze skarge u ludzi na wyzszym stanowisku.

Aha, jak taki madry, prosze pisac podanie na kida.

Zobaczymy jak sobie poradzisz na naszych miejscach ;)

Na pewno lepiej niz wy i nie bede skladal bo i tak nie dostane bo nie lize dupy jak co niektorzy po range:)

ban.gif

Opublikowano
Nie , bo to powinno odrazu do kosza isc ale wy macie w dupie takie tematy a jest ich pelno.

Opierdalajcie sie dalej. Mozna zamknac i tak przy najblizszej okazji zloze skarge u ludzi na wyzszym stanowisku

Jesli tak, prosze o raporciki :D

Chetnie je porobie, bo cierpie na bezustanny brak raportów.

A my sie nie "opierdalamy" tylko forum to nie nasze zycie, ze mamy "nołlajfić" ;)

Opublikowano

Jest was tyle na dzial ze macie ogarniac w miare szybko a teraz z czasem ogarniacie co raz mniej czyli mowiac krotko sie opierdalacie :)

Zmiencie lepiej team modow na takich ktorzy beda ogarniac.

ban.gif

Opublikowano

Homleo nie ośmieszaj się bardziej. Sami zrobiliście nie porządek, tak samo jak są tematy z dyskusjami o serwerach, które dawno nie istnieją. Użytkownicy spamują zwyczajnie, więc sam pomyśl, ktoś prosi o zamknięcie wy tego nie widzicie, nikt nie jest alfą i omegą aby wysylac wam raporty któ¶e i tak olewacie lub usuwacie, bo możecie usuwać raporty. Dziecko funkcję Admina pełniłam na jednym forum i znam zasdy i Global Moda też miałam, więc masz pecha.

Opublikowano

Jest was tyle na dzial ze macie ogarniac w miare szybko a teraz z czasem ogarniacie co raz mniej czyli mowiac krotko sie opierdalacie :)

Zmiencie lepiej team modow na takich ktorzy beda ogarniac.

Mamy 6 modow.

3 na urlopie ;)

Jak mamy w 3 ogarnac caly dzial.

Tys widzial duzo modow, duzo modow to bylo za czasow Dasha itd.

13modow + 4kidow

Wtedy sie szybko ogarnialo a nie teraz.

Daj spokoj, my pracujemy jak mozemy. Nie bedziemy siedziec 24/7 na forum ;)

Homleo nie ośmieszaj się bardziej. Sami zrobiliście nie porządek, tak samo jak są tematy z dyskusjami o serwerach, które dawno nie istnieją. Użytkownicy spamują zwyczajnie, więc sam pomyśl, ktoś prosi o zamknięcie wy tego nie widzicie, nikt nie jest alfą i omegą aby wysylac wam raporty któ¶e i tak olewacie lub usuwacie, bo możecie usuwać raporty. Dziecko funkcję Admina pełniłam na jednym forum i znam zasdy i Global Moda też miałam, więc masz pecha.

Aha, tylko ze raporty moze usuwac Admin ktorego nie ma zawsze prawie i nawet w raporty nie patrzy.

My nie mozemy, ja tez mialem admina, globa, na swoim forum testowym i co?

Nie jestem dzieckiem "dorosła osobo".

Jesli chcecie kida kiedys to Waszym obowiazkiem jest raporty wysylac, jesli nie to trudno.

Sa inni ;)

A tu panuja inne zasday niz na "twoich" forach proszę pani ;)

Opublikowano

Po promo,ten tut odwołuje się do handlu na MPC:)

Wiec powinien być zamknięty

uaeg.jpg

To ja teraz napisze Tut'a Jak włączyć lanchera okey?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Up

Czytaj posty, ten temat jest juz w koszu a autor wyladowal z warnem.

To ja teraz napisze Tut'a Jak włączyć lanchera okey?

Jak chcesz...

Opublikowano

Moderatorzy to nie roboty nie beda siedzieć 24/7 żeby ogarniać dział oni tez maja swoje życie prywatne a ty zamiast narzekać powinieneś im pomoc wysyłając raport gwarantuje ci ze zawsze będzie odebrany i zrobiony.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...