Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warn za spam - NIESŁUSZNY

damomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/593154-warn-za-spam

Chu.. Wcale mnie nie obchodzi to, że wciskacie mi jakieś kity o tym iż EDYTOWAŁEM POST I ZMIENIŁEM TREŚĆ NA TAKĄ ABY WARNA NIE DOSTAĆ.

Pisząc jakikolwiek post na dole pisze "zapisano" bla bla bla, ch*j wie do czego to jest, a nagle pan RMCF pisze mi, że owszem edytowałem post 12 minut po nadaniu warna (którego odczytałem raczej o wiele później <== nie pamiętam), ale nie MOŻNA ZDEFINIOWAĆ JAKĄ TREŚĆ POST MIAŁ WCZEŚNIEJ. No ku*wa w kulki sobie lecisz ? To, że masz Globala i zamykasz tematy bo TAK CI SIĘ WIDZI, nie oznacza, że jesteś wszechmocny (sam to udowodniłeś).

No i cóż mam zrobić, dostałem 5% bo edytowałem post 12min po nadaniu warna, mimo że do jego treści został dodany cytat i MOJA OFIARNA POMOC UŻYTKOWNIKOWI (zwrócenie uwagi)

Bynajmniej nie przynajmniej.
Jeśli zrozumiesz, popraw się.

Skoro nie wiesz jakiej treści post był wcześniej, to na jakiej podstawie dostaję warna ? Bo edytowałem post 12 minut po jego otrzymaniu ? ŻAŁOSNE jednym słowem. To nie jest dowód, to jest jedynie POSZLAKA. Pełnej winy mi nie udowodniłeś, a skoro TWIERDZĘ, że post był regulaminowy, to powinieneś mi udowodnić czemu dostałem warna. Te 12 minut to nawet nie jest dowód.

Prawdziwym dowodem byłoby to, gdybym odczytał informację o warnie, a następnie zmienił treść posta (chociaż i tak proszę, udowodnij mi co tam zmieniłem, nie możesz ? Sorry, nie mój problem stary.)

Czekam na Unwarna.

btw: Troszkę mną kołysze na boki, więc dopowiem też coś do Mostro, skoro już dał mi tego warna.

Zainwestuj w lepsze paczałki, bo przez twój błąd wszyscy myślą o mnie jak o KŁAMCY, czego nie ścierpię.

Prędzej wjadę wam w dupska wiertarką niż PRZYJMĘ to do wiadomości.

^ TO NIE SĄ WULGI, TO JEST TYLKO DOSŁOWNY PRZEKAZ, TAK ABY KAŻDY NEWBIE ZROZUMIAŁ : )

Opublikowano

heh jak prawda z editem to jesce 5% za klamstwo dostac a takto to jest szluszny.

Ładny autopatcher. (Wizualnie prezentuje się bardzo fajnie)

Widziałem też ten od Alchemika, grafika rzeczywiście baardzo podobna.

to bylo 1 zapewne ( bo mowisz ze dales cytat) i to jest spam od tego jest guzik lubie. a z cytat i tym 2 to edytowales jak rmcf sprawdzil ze edytowales to chyba wie lepiej. warn sluszny lepiej juz nie rob spamu bo jesce raz dostaniesz % jesce tera moze rmcf wbic i dac za wulgi % wiec... daj se spokoj 5% nie tak duzo. ( sam zrozumialem ze nie warto o takie malo gowno sie pruc bo za tydzien moze cos ci wpadnie do glowy i dasz tuta i nie ma tych 5% wiec radze daj se spokoj)
Opublikowano

Aktualnie mam 90% i dostaję zawrotu głowy jak patrzę co się dzieje na forum.

Staram się pisać regulaminowo. SPAM to było "Bynajmniej nie przynajmniej. Jeśli zrozumiesz, popraw się."

Zdaniem RMCF dopisałem to co było wyżej, czyli to co zacytowałeś.

Wiem co pisałem, natomiast na godziny nie patrzyłem (a mam taki obowiązek ? Nie wydaje mi się).

Dlatego z mojego punktu widzenia, 5% zostało mi przyznane z winy MODERATORA, a wciskają mi kity, że to ja jeszcze chciałem ich jeszcze oszukać.

Będę się spierał, aż sprawa nie zostanie rozwiązana, bo zamknięcie tematu w niczym nie pomaga RMCF, lepiej znajdź przyczynę.

Póki co podałeś mi tyle informacji, że 12min po otrzymaniu warna zedytowałem post. OK, to może być prawda, nie zaprzeczam.

Ale nie napisałeś mi co w nim edytowałem, ja wiem co wtedy zrobiłem, ty nie. Więc nie wciskaj mi takich wymówek, że nie wiesz ale .. 12 min tralala i masz warna.

Tak rozmawiać nie będziemy, albo dojdziesz do sedna sprawy i w 100% pewności oświadczysz Rezultat swoich dochodzeń, albo nadal będę się upierał przy swoim. Co ja mówię.. BĘDĘ SIĘ UPIERAŁ, AŻ NIE DOWIEDZIESZ MOJEJ NIEWINNOŚCI. Tak napisane powinno być jasne i przejrzyste dla wszystkich.

Dziękuję za uwagę, czekam na postępy.

cgov.jpg

Co to jest ? Ja sie pytam co to to jest, skoro ty mi mówisz, że nie możesz sprawdzić co zedytowałem w poście.

Powiadam Ci milordzie, takich oskarżeń bez dowodów nie widziałem od pięknych kilku lat.

Opublikowano

Chyba Cie człowieku na umyśle coś ostro ściska, nawet bez edycji post był wg tamtego tematu regulaminowy, więc przymknij troszkę pyszczek bo za dużo szczekasz, a za mało wiesz.

G*wno mnie obchodzi co to by było, edytowałem co edytowałem i nikt nie ma prawa mi wstawiać 5% za jakieś jego chore przywidzenia.

Z waszego toku myślenia wynika, że każdy powinien robić screeny swoich postów, bo jedna edycja, byle gówno nawet kropke wstawisz i już Ci warna nie zdejmą?

NO WYBACZCIE KURWA ale to nie moja wina, że moderator nie dowidzi na oczy, a drugi MYŚLI, że ich oszukałem.

Jesteście tak zapatrzeni na swe rangi, że nie dostrzegacie podstawowych problemów na forum.

Zwykły user nie ma tu nic do gadania, obojętnie co się stanie, albo przyjmie karę albo wypad z forum (Kokosz już kiedyś tak zrobił, o dziwo nawet nie napisał w dziale "zbanowani". Po prostu go wk*rwiłem i to było powodem jego działań. PERM - teraz się posypią masowe odpowiedzi, że to jego forum bla bla bla, dobrze o tym wiem. Forum jest jego nie wasze, więc nie zachowujcie się jak jakieś Bóstwa i zacznijcie dostrzegać nierówność wobec zwykłych userów, a moderatorów)

Jeszcze raz analizując wasze posty, wychodzi na to, że moją winą jest wasz brak zabezpieczeń na takie sytuacje jak ta, którą przedstawiłem.

"Było nie edytować" - ohoho, rzeczywiście moja wina. Jeszcze dopiszcie w regulaminie żeby co sekundę spoglądać na panel ostrzeżeń i robić screeny postów na wszelki wypadek.

ALE BEKA

Opublikowano

Niechlujnie bo niechlujnie, ale co obramowane na czerwono, zostało dodane PO WYSŁANIU POSTA (edycja)

rntg.jpg

Domagam się sprawiedliwości, wierzę że dacie radę sprawdzić co edytowałem, i nie róbcie ze mnie głupka bo zwyczajnie się nie dam.

# Prosiłbym o nie zamykanie tematu (tak jak to RMCF robi - BO MOŻE) do czasu wyjaśnienia sprawy, dziękuję.

Opublikowano

Aktualnie mam 90% i dostaję zawrotu głowy jak patrzę co się dzieje na forum.

Staram się pisać regulaminowo. SPAM to było "Bynajmniej nie przynajmniej. Jeśli zrozumiesz, popraw się."

Zdaniem RMCF dopisałem to co było wyżej, czyli to co zacytowałeś.

Zaprzeczasz sam sobie.

Zastanów się co piszesz. Najpierw przyznajesz się do winy, a później krytykujesz innych i próbujesz wkręcić jakieś farmazony tutaj wszystkim.

Była przy nadaniu warna w/w część.

Ja bym Ci dał jeszcze 5% za kłamstwo. Tyle ode mnie propsy.

Troszkę mną kołysze na boki, więc dopowiem też coś do Mostro, skoro już dał mi tego warna.

Zainwestuj w lepsze paczałki, bo przez twój błąd wszyscy myślą o mnie jak o KŁAMCY, czego nie ścierpię.

Jak tobą kołysze to się połóż a nie tutaj jakieś nie stworzone rzeczy wypisujesz. A jak ty to nazwałeś "paczałek" kupować nie muszę, bo mam fabryczne i sprawne.

Opublikowano

Oj Mostro, do niczego się nie przyznawałem, skąd ty taki pomysł wziąłeś ?

Jak zaprzeczam sam sobie ? RMCF w moim odczuciu zarzucił mi to, że dopisałem wyższą część posta, a cytat i dół widniał jako pierwszy, co jest jakąś brednią.

Paczałki lepiej jednak kup sprawne, bo nic nie dopisywałem aby móc prosić o zdjęcie warna.

Dopisałem to co powiedziałem i koniec kropka.

5% za kłamsto, no haha wybacz ale kurwa człowieku nie dam się za przeproszeniem ojebać przez jakiegoś kołka.

Post napisany zgodnie z regulaminem, to że go edytowałem to już nie mój problem a wasz. Powinniście zadbać o coś takiego jak historia edycji posta.

Jeszcze jakieś uwagi ? Póki nie nie dojdziesz do prawdy (tj nie udowodnisz mojej winy) siedź proszę cicho i nie mów o mnie jak o kłamcy.

Aż tak mi na tych % nie zależy żebym się spierał, chodzi mi tylko o właśnie takie przypadki jak twój. Nie lubię być oskarżanym o coś czego nie zrobiłem, a tym bardziej nazywanym kłamcą.

Następnym razem 10x czytaj post żebyś gafy nie popełnił, nie mam zamiaru być obrażanym przez twoje błędy.

Opublikowano

Następnym razem 10x czytaj post żebyś gafy nie popełnił, nie mam zamiaru być obrażanym przez twoje błędy.

Wystarczy, że raz napisałem i dałem warna słusznego. Z mojej strony to wszystko.

Opublikowano

Już się poddajesz ? Myślałem, że rozwiążesz sprawę.

Warn był niesłuszny.

Gdzie ty tam spam widzisz ? Z resztą, odwołuję do poprzedniego tematu KLIK, nadal twierdzisz że słuszny ? Bo ja się wyrolować nie dam i będę tu czekał aż ktoś nie dowiedzie mojej niewinności ; )

Opublikowano

Już się poddajesz ? Myślałem, że rozwiążesz sprawę.

Warn był niesłuszny.

Gdzie ty tam spam widzisz ? Z resztą, odwołuję do poprzedniego tematu KLIK, nadal twierdzisz że słuszny ? Bo ja się wyrolować nie dam i będę tu czekał aż ktoś nie dowiedzie mojej niewinności ; )

Ja o nic nie walczę abym się poddawał, to nie żadna wojna. Wiem co widziałem a nie mam co tu rozwiązywać bo nie mam ACP.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ,ale jest taka "aplikacja" do IP.B ,że można sprawdzić historię posta ,czyli kto dał like ,kiedy to zrobił ,kto i kiedy edytował posta ,itp. Zostało to sprawdzone po napisaniu skargi przez RMCF'a.

Bynajmniej nie przynajmniej.

Jeśli zrozumiesz, popraw się.

Spam w 100%.

Post nic nie wnosi do tematu.Dawno już została wprowadzona zasada "chcesz podziękować? kliknij lubię to,a nie spamuj pisząc 'fajne dzięki' ".

Myślę ,że moje argumenty są trafne ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Post nie wnosi nic do tematu ? Cóż, w temacie nikt nie prosi o pomoc, bo jest to poradnik.

Więc opinii na jego temat można udzielać.

zarzucone mi zostało, że dodałem:

Tak więc proszę to sprawdzić i nie nazywać mnie więcej kłamcą, gdyż jest to po prostu śmieszne.

Opublikowano

Tak jak Omek mówi "nie musiałeś edytować posta".

Ja twierdzę że Mostro nigdy by nie dał niesłusznego warna komuś.

Przeczytałem Twoje wypowiedzi w tym temacie, i stwierdzam że jesteś mało wiarygodny..

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Kierujecie się znajomościami i rangami, nie faktami.

(+ myślicie, że poznaliście jeden fakt więc wiecie już wszystko - za przeproszeniem g*wno prawda)

Pytam się, dlaczego nie zobaczycie co edytowałem ? Czyżby obawa przed wyjściem prawdy na jaw ?

W bzdury typu "nie mogę" nie wierzę.

Mostro sam mówił, że mógł się pomylić, od czasu gdy RMCF napisał, że edytowałem post 12min po nadaniu warna, jest nagle w 100% pewien, że nadał go słusznie. Jak dla mnie jesteście jacyś pomyleni, ale to tylko moja opinia o was, broń boże nie obrażam, bo pomylić się może każdy.

"nie musiałeś edytować posta", zaraz jeszcze napisz, że nie musiałem się rejestrować. Ale wpadłem na taki pomysł i tak oto tutaj jestem.

Jeszcze jakąś złotą myślą chcesz się podzielić ?

Nadal czekam na rozwiązanie sprawy. Nie odejdę i będę zakładał następne tematy, dopóki nie sprawdzicie jaka zawartość posta była przed edycją. (<== będę zakładał następne tematy, jeśli ktoś wpadnie na genialny pomysł uciszenia mnie poprzez zamknięcie tematu)

To wszystko na tę chwilę. CZEKAM

#

Ja Cię nie pytam o zdanie, czy mi wierzysz czy nie.

Chyba wyraźnie napisałem, że chcę abyście sprawdzili treść posta sprzed edycji.

Opublikowano

Jeśli tak bardzo chcesz unwarna ,to poproś RMCF na PW ,by dał Ci screena z widoczną historią posta, tematami nic nie zdziałasz.Lepsze spokojne PW niż "wkurzone" tematy...

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

kdyl.jpg

Proszę, nie rób ze mnie głupka. Pisałem wielokrotnie (w tym temacie), ale skoro tak bardzo chcesz to proszę.

Wycinek z PW.

#

Co takie małe zainteresowanie tematem ?

Bodajże w poprzednim za post świadczący o moim oszustwie (by RMCF) dostał 13+ lajków, więc się pytam co tu taka cisza ?

Czyżby zabrakło argumentów ?! : )

Opublikowano

Kosa xD

A wgl. Pan RęCeeEf ma urlop.

Więc Ci nie odpowie.

Jedyne co to 50/50 z warnem.

Jednego tu jest wina , i tutaj.

Bardziej twoja.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz, że wina jest bardziej moja ?

Oczywiście rozumiem, moje niedopatrzenie względem edycji posta zaraz po otrzymaniu warna.

Jednakże co ja tutaj zawiniłem ? Treść posta była zgodna z regulaminem.

Spam został określony jako dopisek do cytatu, to co było wyżej (chodzi o zwarnowany post) RZEKOMO dopisałem na swoją korzyść, żeby się wywinąć od kary.

Cóż, nic takiego nie zrobiłem, więc nie boję się o to, co tam RMCF'uś zobaczy.

Jest to tylko kwestia, czy mu się będzie chciało, czy nadal mi będzie wciskał, że zrobiłem to czego nie zrobiłem i mam zostać z tym warnem + OSZUKAŁEM ludzi w poprzednim temacie.

Losie, naprawdę.. Gorszych zarzutów już dawno nie słyszałem.

Btw: Wiertarka chwilowo zapodziana, natomiast kosiarka gotowa do użytku, jacyś chętni ?

Opublikowano

No to RMCF nie jest obeznany z aplikacjami IP.B.Widziałem na forum invisionize aplikację/hook ,nim da się sprawdzić historię POSTA.Polecam sprawdzić w ten sposób.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...