Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Sreberko ..

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie jak najlepiej zarobić na Jagdtigera? Męczyć Ferdka cały czas? Czy może jakiś inny czołg zakupić. Chcę zrobić 5 tier ros, TD - SU 85, na którym podobno zarabia się przekozacko. Dobrze robię ? Wydać 400 tyś, ale mieć czołg do zarobków, czy jakiś inny, nie premiowany do zarobków ?

6cluij.gif

Opublikowano

Ja mam SU-85...Zarabia tyle samo co każdy 5 tier.. Ale KW najelpiej zarabia ze wszystkich V ponieważ można stalową sciane łatwo mieć a na innych V o to nie jest tak łatwo.. Przyczym KW i SU-85 mają takie same działa 107mm co tiery 4 bierze na 1-2 strzaly. I ma dobrą penetracje.

signature.png

Opublikowano

przekozacko to zarabia T34 po przemianie w premium :D ale tak na powarznie to na KW (nie wiem jak z SU 85) zarabialo sie super z Su 85 jest podobnie napewno zwlaszcza ze w 7.2 podniesli zarobki 5 tierow podobno

Opublikowano

Jak masz Wolverina z lufą w której są naboje tylko wybuchowe ( nie przeciwpancerne) to zarabial mój tata tyle co kw ale uszkadzal nawet IX tiery . A na niższych tierach zabija wszystko co sie da trafić :)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Tak ale po odliczeniu wszystkieo, gdzie najlepiej zarobić. Np. na su85b teraz płace za naprawę 1000.. A za kw płacę więcej i za pociski również.. Więc nie wiem..

6cluij.gif

Opublikowano

Nie patrz tylko na zarobki, bo tu liczy się także przyjemność z gry. Graj czołgiem który daje Ci więcej frajdy

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Kup sobie jakiegoś V HT (KW najlepiej) i meda (polecam Pz IV). Po graniu tymi czołgami i zarabianiu na JT, będziesz miał nawrót frajdy grania TD, bo w końcu granie jednym typem czołgów może się zrobić monotonne ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Witam.

Bez premki za dobrą bitwę KW dostanie nawe 25k mój rekord a z premką... KW ma bardzo dobre działo a przy okazji nabijesz sobie KW-3 i to jest moc( mam je) w Tigera walnełem raz za 879 hp lol tak że ja radzę zrobić KW i mucić kase :D

PzIV nie polecam ponieważ prawie każdy go przebija (grałem nim doszedłem do Tigera II ale zbanowali...)

Opublikowano

2@UP

KW do zarabiania jest dobry.. Nawet bardzo... Ale KW-3 już nie ;P. Może i przebija Tigera i wyższych, ale za to z działem 122mm można wyjść dużo kasy na minus. 1 pocisk za 1k daje we znaki :D.

sig2@502392951-Sm3agol@eu@16@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...