Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glinka Ośmieszenie się ;-)

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/596963-gm-a-kasowanie-statusow/page__st__60

W tym temacie już do reszty się ośmieszyłeś jeśli ktoś tu jest dzieckiem Glinka to tylko i wyłącznie Ty :) bo gdy dostałeś blokadę na pisanie postów popłakałeś się i poleciałeś do Moderatora wieśka by Ci odblokował możliwość pisania postów :) Jesteś No Liwcem siedzisz na Mpc 24/7 0 życia prywatnego :D mało tego na tym forum masz takie układy że gdyby sam Admin Cie zbanował dostał byś UB ;-) od kolegi przyjebanego RMCF :D

Ps : Młotki .. radził bym wam lepiej zabezpieczyć ten syf ;-)

A i nie wypisujcie , nie kopiujcie regulaminu z innego forum ;-) bo itak zasady wypisane w nim większość użykowników łamie :) np taki Andrzej17 ma 5 kont :D RMCF o tym dobrze wie ale bana mu nie da :) bo to kolega ..

Także w pizdę sobie wsadzcie ten regulamin

Co do Ciebie cwelu Glinko pierdolona przeczepie zajebany wypierdku Golema jeśli nie wiesz to nie pisz ;-)

A i czekam aż się w końcu zdecydujesz na rozmowę ze mną na skype :) , ts 17 letni szczeniaku

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

fajnie ale takie pierdoły to załatwiaj na na wsi, na swoim polu a nie tu

Opublikowano

Glinka stara sie pomagac kazdemu w tym dziale to jego zaleta.

Ukladow nie znam i reszty przekretow lecz wiem jedno ty zostaniesz ukarany,swiat mpc o tb. zapomni :(

Nie podoba mi sie to lecz zyje sie dalej.

Opublikowano

Mi tam glinka pasuje, zawsze pomagał początkującym bo śledziłem dział tworzenia serwerów, a ciebie widzę pierwszy raz i już chcę zapomnieć o kolejnym spinaczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...