Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help]Kupno Bohatera

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 3150 IP i mam zamiar kupić bochatera za 3150 posiadam juz Pantheona i chce kupic kolejnego ,jakiego radzicie mi kupic zeby mial duze DMG z hitow i wartos DMG skill zalezaly od DMG hitow?? Prosze o wasze propozycje zakupu

Z góry dzięki ;]

Opublikowano

Graves - jest teraz na rotacji. To jest AD Carry ranged - squish, ale dmg zajebisty (moim zdaniem najlepszy ad carry - pasyw cut miut na lejna, a dmg też nie wąskie + dobry harras z Q w early daje ładną przewagę) masz na rotacji spróbuj, możesz jeszcze Tryndamere - też rotacja :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Polecam Xin Zhao lub Olaf. Xin ma bardzo dobre ataki, podrzut, doskok. przydatne ulti w TF. Olaf za to jest wytrzymały, ciekawy pasyw, AoE, true DMG, ulti kozackie ^^

Wróciłem ;]

Opublikowano

gralem Tryndamere i zaje*** sie nim gra bo skille za free

jest wiele postaci, które nie mają many/energii

Ja bym kupił sobie ... katarinę bądź akali. Obie postacie mają takie combo i nie da się przed nimi uciec. Katarina doskoczy, akali doskoczy.

Opublikowano

@Up

Akali - papier + oracle to leży, a Kata tylko E+R, ulti łatwo przerwać.

#Topic

Można budować GP pod Q Crit, lub Garen.

Ta papier, a nie raz widziałem jak akaliowa sobie siedziała na solo topie i jechała. Zresztą papier, tylko kto normalny ad/ap carry kupuje oracle ? ... Od tego jest support/tank ...
Opublikowano

Ja bym się zastanawiał między Olafem ,a Xin.

Z jednej strony doskok + podrzut + leczenie z pasywa ,a z drugiej slow + leczenie .

Tak ,więc chyba Xin byłby lepszym rozwiązaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...