Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Losowanie

Slawolologg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dlaczego jak mam czołg lekki i on ma 300hp Musze walczyć z czołgami co mają po 1500hp i z tigerami ? takie jest losowanie ? da sie cos zrobic ?

Opublikowano

Żal da sie coś zrobić ? Mam czołg Tier 4 ma on 340hp i cały czas mnie losuje do tigerów. Tylko raz walczyłem nim z przeciwnikami na swoim poziomie. Nie da sie grać !!!!

Opublikowano

Gra się dla przyjemności. Po prostu nie nawiązuj walki z silniejszymi czołgami tylko szukaj słabszych, no chyba że zostaniesz do tego zmuszony

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Gra się dla przyjemności. Po prostu nie nawiązuj walki z silniejszymi czołgami tylko szukaj słabszych, no chyba że zostaniesz do tego zmuszony

jak mam szukac slaszych ?
Opublikowano

Jak widzisz przed sobą dwa czołgi: Tiger i T-28 to ładuj w T-28 :D

Jak widzisz przed sobą dwa czołgi: Tiger i T-28 to ładuj w T-28 :D

gram w ta gre 1 raz mozesz mi wytlumaczyc lepiej >?
Opublikowano

Ładuj, inaczej strzelaj. Jeśli staniesz na froncie z Tigerem i T-28, a Tiger zajmie się innym, to napierdzielaj w CZOŁG T-28.

Opublikowano

gram w ta gre 1 raz mozesz mi wytlumaczyc lepiej >?

Z tego co wyczytalem grasz light tankiem (czolg lekki) i on akurat miewa takie losowania do wysokich poziomow i sluzy jako scout (zwiadowca)

A jak juz chcesz dalej nim grac to graj tak jak pisali: spotykasz 2/wiecej tanki/ow (Tiger i T-28) to zajmujesz sie slabszym (w tym przypadku T-28)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...