Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mogę z tym zrobić?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znalazłem filmik sprzed 2 lat dt. chyba mnie:

zobaczcie:

.

On chyba mówił jak miał ze mną "solówę". Gdy było - on mi walnął ( film ) - to po tym złożył się jak transformers.

I tu pytanie. Co mogę zrobić temu "gówniarzowi"? Dodam iż nie toleruję kłamców...

graphic.png

Opublikowano

zgłosić naruszenie zasad, znależć go i sklepać. W czym problem?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Weteran
Opublikowano

Co to jest? Nie ogarniam filmiku, gościu wpierdala jogurt i gada o jakiejś solówie, ale nic nie słychać prawie.

A tak poza tym to fajne miejsce na robienie różnych trików ;D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Możesz iść i mu wypier**lić z laczka w klate i nie będzie już nic mówił :), to jest moje rozwiązanie.

Ale to było 2 lata temu po co odkopywać stare sprawy. A jak możesz pisz bardziej treściwie bo z filmiku mało co się dowiedziałem :D.

2yzq.png

Opublikowano

bo to było tak:

byłem z kumplami w tamtym miejscu kilka dni wczesniej. Byl ten typ czyli mafia. Rzucal we mnie patykami, a ja wkurwilem i zapytalem czy nie chce wpierdolu,. on do mnie dawaj na solowe... Jeblem mu raz, a ten zlozyl sie jak transformers. Po tym mial pol ryja fioletowego. Wszystkim gadal, ze mi zajebal xD hhahaaaahh,.. Gdy teraz go spotkam na ulicy to ma przejeb.

Btw. Co o nim sadzicie??

graphic.png

Opublikowano

Byl ten typ czyli mafia.

Ogórkowa?

a ten zlozyl sie jak transformers.

W co się złożył? samochód czy samolot? :D

@

Po uj kogoś bić .. Jak dorośnie to zrozumie że źle zrobił - wtedy można mu to wypomnieć i pokazać ten fantastyczny filmik o jedzeniu jogurtu. Albo ignore mode_on

Opublikowano

jak mówisz o autorze to się zgadzam

znowu publikuje gościu głupoty na forum wymyślając bzdurne tematy , jak widać daty mu się pomyliły bo 1 kwietnia już miną

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wyjebać mu gonga w ryj.

PS. Nieźle mu po tym jogurcie mordę wykrzywiło.

Opublikowano

Idź do "Trudne sprawy"

a tak na serio to może dać sobie z nim spokój ew. możesz zrobić mu to co pisali wyżej;p

Opublikowano

Torturuj jego rodziców a potem ich podpal (oczywiście wszystko zrób tak, żeby mały gówniarz dokładnie to zobaczył) potem dzieciaka wsadź do worka i zakop (żywcem) w lesie. Miłej zabawy!

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Torturuj jego rodziców a potem ich podpal (oczywiście wszystko zrób tak, żeby mały gówniarz dokładnie to zobaczył) potem dzieciaka wsadź do worka i zakop (żywcem) w lesie. Miłej zabawy!

Nie zakopuj, bo zostaną ślady. Ciała należy spalić.

Jak mówił, że się bił to teraz niech się bije drugi raz jak taki kozak jest.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

napierdol mu a potem zostaw pod drzewem.

offtop

Co on żre ?

http://screenshooter.net/9788026/ymxdljw

papier chyba. A w ręku ma loda z biedronki o smaku truskawkowym. Kosztuje 1.29 zł. Jest on umieszczony w kubku z plastikonu.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...