Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody]Prezentacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie nie wiedziałem zbytnio gdzie napisać takie coś no ale postanowiłem tutaj jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie, a więc tak jest taka sprawa mam zamiar nakręcać na youtube prezentajce z modów ale rozchodzi się teraz jakie mody zaprezentować może macie jakieś pomysły jakie mody można zaprezentować?

Dodawajcie według opisu:

[color=#daa520]Nazwa moda:[/color]
[color=#daa520]Link do moda:[/color]
[color=#daa520]Krótki opis moda:[/color]

Za każdy mod leci "Lubie to", najlepiej było by gdyby te mody były jakieś nowe żeby po prostu nie powtarzały się na youtube za często mają to być po prostu jakieś proste jak i bardziej zaawansowane mody

:)

Pozdrawia AnonVeros.

Opublikowano
zamiar nakręcać na youtube prezentajce z modów ale rozchodzi się teraz jakie mody zaprezentować może macie jakieś pomysły jakie mody można zaprezentować?

Skoro masz zamiar kręcić i nie wiesz co, to lepiej nie kręć.

Cls.

y5r5.png

Opublikowano

@Woonsz-Napisałem zgołoszenie na ciebie i temat wrócił tam gdzie powinien być i został otwarty,a teraz czekam na wasze mody !

Opublikowano

Jest bardzo wiele modów godnych zaprezentowania np:

Nazwa moda: PaintBall Mod

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/592986-dl-paintball-mod-124/

Opis : Mod ten dodaje nam do gry nowe bronie, amunicje tzn. dodaje nam możliwość gry w PaintBall :D

P.S Popraw wzór bo są centery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...