Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ładowanie

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilą miałem taką sytuację, że zaczynałem grę i zaczęło się ładowanie. Doszło do 82% i zrobił się czarny ekran. Czekałem 10 min. ale nic się nie stało. Tak jakby lol się ściął ale mogłem go chować do paska i przywracać. Napiszcie co może być przyczyną lub coś doradźcie. ;(

Opublikowano

Kiedyś też tak miałem. Żadne restarty gry, nic nie pomagało. W końcu musisałem zrestartować komputer. Ale po formacie znikł ten problem. Spróbuj użyć opcji 'napraw' i może poskutkuje.

P.S. - Jem bułke.

he?

Opublikowano

Spróbuj może uruchomić jako administrator. Czasami w niektórych przypadkach pomaga. Jak nie to najlepiej format.

Wróciłem ;]

Opublikowano

@Dj. Smacznego ;)

@topic

Formata nie chce trzaskać bo mam za dużo ważnych danych na komputerze... Spróbuje uruchomić jako administrator ale najpierw użyję funkcji napraw. Czekam jeszcze na inne propozycje co może być przyczyną.

Opublikowano

Hmm... Myślę tak jak koledzy na górze, jednak pamietaj ze niezawodna metoda jest re-install , moze i monotonny ,ale ZAWSZE dziala : ). Pamietaj tez ze przyczyn moze byc bardzo duzo jak np. Zbyt duza temp. rdzeni procesora, komputer jest bardzo skomplikowanym przedmiotem : /.

Gram na : Solar

W: Shinsoo

Szukam ludzi do wspólnej gry, pisać na PW.

Opublikowano

Komputer ma jedną płytę wykręconą ale co prawda trochę się nagrzał. Re-install robiłem. ;)

@Edit

Napraw i uruchom jako administrator podziałało i żeby nie zakładać nowego tematu. Mam strasznie słabego kompa i stąd moje pytanie. Która rozdzielczość da najwiecej FPS ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...