Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy wyborze kierowcy, prosze o pomoc

Althal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stała mi się dziwna rzecz. Nie mogę znaleźć podobnego problemu na żadnych forach. Gra mi się poprawnie aktualizuje, klikam graj, jest wszystko ok do momentu wyboru kierowcy. Kiedy czekam na załadowanie - ciągle mi pisze "proszę czekać" (patrz obrazek). Gra zostaje w tym stanie przez 5-10 minut, następnie wyłącza mi się i wyskakuje błąd: SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_7. Jest to ten sam błąd, który wyskakuje przy utracie połączenia (np jak odłączymy internet). Próbowałem się również zalogować na drugim kompie, ale tam jest to samo. Wskazuje to na to, że problem leży w serwerze. Zbugowało mi się już tak drugie konto ;/. Mam takie coś od miesiąca

Czy ktoś może wie jak przwrócić konto do użytku?

Za wszelką pomoc z góry dziękuję

post-599917-0-42420900-1333387166_thumb.png

post-599917-0-56988100-1333387177_thumb.png

Opublikowano

To jest błąd połączenia. Spróbuj włączyć jakąś stronę w przeglądarce i daj na pasek. Jak nie pomoze to reinstal gry. A jaką masz wielkość pobierania?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To zmień moze na standardową. Może po prostu Twoj komp tego nie uciąga. A grałeś juz wcześniej?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...