Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór Vladimir vs. Akali vs. Pantheon

Scor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu chcę przeprosić bo może zrobiłem byka w temacie, ale przechodzimy do konkretów.

Jestem no już nie początkującym graczem, ale mało zaawansowanym w tą gre. Już mi się zbiera 6300 (wiem że akali i pantheon 3150). Nie wiem kogo wybrać w ogóle nie wiem ile Vladimir traci hp z używania skilli (bo jest to postać która nie traci i nie ma many itp tylko leci mu z hp) i nie wiem ile traci z tego (wiem gadam nie jasno :D i lubie używać nawiasów :D), chodzi mi o to ILE HP ZABIERAJĄ MU JEGO SKILE! Tak będę kupywał te postacie na ślepo i czy mi polecacie :D (głównie chodzi mi o to ile hp traci vladimir poprzez jego skille :P)

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/champions/8/vladimir_krwio_erczy_niwiarz

Oficjalna strona LoLa tutaj masz Vladimira

Jesli chodzi o wybor to polecam ci Vlada, moze isc na solotopa jak i mida, nie nudzi sie tak szybko ( przynajmniej mi :D ), lubi uzywac nawiasów xD i ma calkiem spory dmg, ulti do Teamfightów, tym zabieraniem HP zamiast many sie nie przejmuj bo to nie jest bardzo duzo a z Q sie wyleczy.

Pantheon uwazam ze najslabsza postac w LoLu ale pewnie inni beda miec odmienne zdanie.

Akali dosyc trudna do ogarniecia i po nerfie juz nie taka mocna ale dalej daje rade...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...