Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, jakiś czas temu zmieniłem sprzęt na nowy i chciałem powrócić do mu. Ściągałem kilka serwerów i za każdym razem ten sam problem. Gdy odpalałem grę dosłownie na sekundę się uruchamiała i od razu wyłączała. Po tym już nic się nie działo i nic na to nie mogłem zaradzić. Wyłączałem anty - virusa, zapory i wiele wiele więcej. Może to coś z grafika ? Mam kartę ATI Radeon HD6850. Więc co to może być? Ale na globalu mogę grać, z tym serwerem nie mam żadnego problemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Global to teraz "nju teknolodży", dlatego działa :E Obstawiam sterowniki karty dźwiękowej (dziwne ale czasem po prostu to szwankowało) i grafiki. Radeony są trochę dziwaczne gdyż trzeba doszukać się w miarę poprawnie działającej wersji. Nowsza wcale nie oznacza lepszą. Sam miałem miliardy problemów z moim radkiem (HD 2400 ale też radek). Po przetestowaniu multum sterowników znalazłem tą jedną wersję stabilną i od tej pory wszystko śmiga aż miło :E

Problem także mogą stanowić antyszity zainstalowane w klientach. Niektóre gryzą się z niektórymi procesami/antywirusami pomimo tego, że są nieszkodliwe. Wystarczy by okienko jakiegoś procesu miało w tytule "hack" i wyłącza okno + grę.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...