Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dobra broń dla assaultera

StrazaKK122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam pytanie dotyczące broni dla wspomnianego w temacie assaultera :) Mam obecnie na szturmie Scar-l <bez ulepszeń> ale skarze się na trochę denerwujący rozrzut, oglądałem parę filmów na YouTube o broni XM8 i dość fajnie ona wygląda w tej sprawie. Rozrzut w tej broni nie wadzi jeżeli nie używam celownika M145 :P Ja to coś wylosowałem i myślałem że będę mógł po kozaczyć nim ale ten rozrzut skutecznie to uniemożliwia :/ Na dalszy dystans, seriami jakoś daje rade ale z bliska albo zmieniam na MP 443, bądź daje scope, full auto i strzelam wszędzie oprócz w ziomka -.- Proszę o jakieś określanie opinii na temat tych broni. Czy może radzicie zmodyfikować scara całkowicie na celność czy kupić XM8 i pomału ją modyfikować w kierunku siły obrażeń i trochę celność by zniwelować prawie do zera rozrzut :) Pozdrawiam VipClub <3 :P

Opublikowano

Może i truje dupę ale jaka jest najlepsza broń dla szturma bez ulepszań ;P ?? Chodzi mi oto aby miała taki średni dmg ale też nie znosiła tak za bardzo :P Pytam się głównie bo na razie nie za bardzo będę mieć jak ulepszyć te broń do takiego poziomu :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...