Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Trójkąciki , zamazny obraz ..

MarueS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po ostatnim patchu jaki dodał WG mam małe problemy, mianowicie gdy włączam WoT'a ładuje się pasek jest okej ale gdy nadchodzi Intro to juz małe problemy , zamiast Intra mam trójkąciki a w nich tło z Intra ( Miga na pomarańczowo :P ) gdy intro minie przychodzi czas na Logowanie, cały obraz jest zamazany , miga nie mogę nic zrobić .. Chciałbym dodać ze przed tym patchem WoT chodził normalnie.

Teraz pytanie do was, co może być winą tego ustrojstwa? Dodam również ze ściągałem od nowa WoT'a i ciągle to samo . Wina Patcha? Sprzęt mam badziewny ale przed patchem wyciągałem 15-30 fps <kozak^^> Wypowiadajcie się .

Dziękuje i Pozdrawiam .

PS: Jeżeli był już taki temat to przepraszam:P

Łee, sory za błąd w Tytule ;d

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

przedewszystkim po nowym patchu bardzo podciagneli grafe wiec moze sproboj poszukac najnowszych sterow do swojej. ewentulanie z tego co widze wiele osob ma problem z wyswietlaniem obrazy jak ktos wczesniej pisal poczekaj na fixa albo stery pozdr.

Opublikowano

ok dzięki, jak podciagneli grafe to sobie chyba przez 2 mieszki nie pogram:P póki nie kupie nowego sprzętu . Poczekam na wypowiedzi innych . :P

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...