Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

google translator

olek222

google translateee  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. czytaj dó? :/ nie wiem co tu napisac:/

• tak
      15
    • nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ostatnio denerwuje mnie (i zreszta nie tylko mnie) google translator, tak często używany w np. prezentacjach modów

Kurde, lepiej juz po angielsku dac, niz tłumaczyc googlem -.-

to jest tragedia, moim zdaniem osoby tłumaczące translatorem powinny zmienić tekst tak, aby był zrozumiały i poprawny, bo na przykład "zło residence" zamiast "resident evil" ? no to jest po prostu tragedia (oczywiscie osoby nie stosujace sie do tego ostrzezenie, nastepnie warny)

głosować w ankiecie ;> (czy jestescie za warnowaniem, czy nie)

shoob.png

Opublikowano

nie przejdzie ale jestem na tak

tlumacz sam albo nie tlumacz wcale zamiast wlepiac to co wyjdzie z translatora

arko, kminisz ze przy zamena kanary weszły i mnie dupneli? 109zł japierdole :3

h3h3 nie zabili ich tam ?

dzisiaj pelno kanarow bylo w kazdym autobusie

s2c77Oa.png

Opublikowano

Łapcie przykładowy opis moda:

Czy któryś z chłopaków został znudzony rzemiosło i przetrwanie pnącza i zombie w nocy jeszcze? Mam nadzieję, że nie. Ale mam coś całkiem ekscytujące dla niektórych z was, że może zrobić przerwę. Jej jak Zło Residence powiedziałbym, ten mod nazywa Mod ZombieCraft, która jest już kompatybilny z Minecraft 1.2.4. Teraz to, co ten mod robi to dodać grę do swojego Minecraft gdzie będziesz mógł zabić nazistowskich zombie.

Szczyt idiotyzmu...

To będzie w etapach intensywność będzie rosła silniejsza każdym etapie. Napotkasz wiele różnych broni i inne przydatne rzeczy po grze. Jej naprawdę coś ekscytujące spróbować.Można nawet użyć do dla wielu graczy i myślę, że do 4 graczy, dzięki czemu można zaprosić swoich znajomych, aby pomóc z tym. Bądźmy szczerzy, to tylko dodatek do gry Minecraft, więc nie będzie nic robić do gier Minecraft. Jego zabawa więc spróbować!

Źródło: http://www.mpcforum.pl/topic/596112-dl124zombiecraft/

Na tak

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Albo zrobić ermm po działach liste z chętnymi osobami którzy potrafią dobrze Angielski i są chętni do przetłumaczenia. Może nie po działach ale "gdzieś".

A tak po za tym jestem na TAK

2yzq.png

Opublikowano

nie przejdzie ale jestem na tak

109 zł ~ 33 piasty ciemne. O ja pierdole!

Opublikowano

Może bez przesady warn, ale żeby modzi oraz osoby piszące poradniki, przy których korzystali z translatora, później dokładnie sprawdzali, czy ze składnią wszystko ok..

A jeżeli dany poradnik nie zgadza się z prawami polskiej gramatyki, to wtedy out, ewentualnie ileś czasu na poprawę.

Opublikowano

warn za duzo no jak ktos nie zna angielskiego to co? jestem na TAK a co do dzialu pawel juz powiedzial ja sam moge tlumaczyc siedze w tej angli juz troche... wiec tam nie ma problemu dla mnie.

Opublikowano

jestem na tak. jak jużcoś robić to porządnie...

Nic dziwnego w końcu świąteczne dni więc mnóstwo gapowiczów i mnóstwo mandacików do rozdania. A wiesz jaka kasa dla nich poleci z prowizji ! Mogłeś udawać, że jesteś biednym studentem albo toczyć z siebie pianę i udawać chorego xD. Koledze numer z chorobą się udał i ominęli go.

warn za duzo no jak ktos nie zna angielskiego to co? jestem na TAK a co do dzialu pawel juz powiedzial ja sam moge tlumaczyc siedze w tej angli juz troche... wiec tam nie ma problemu dla mnie.

Jeśli ktoś nie zna angielskiego czy też wietnamskiego to niech nie tłumaczy..

@ TOPIC

Też jestem na TAK . Wkurzają takie tłumaczenia bo brzmią niczym pisane przez murzyna z Afryki.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...