Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet - czy kupić?

henazari1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy opłaca się kupić tablet Go Clever A73 za 369zł? Znajdę coś lepszego w cenie do 450zł niż ten tablet? Proszę o pomoc :)

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Ja bym nie kupowal tabletu do 500 zł ,bo zwykle to jest syf.Moj kolega mial kiedys tablet tej firmy ale model nie wiem jaki i slabo dzialal.Ekran slabo raguje i trzeba mocno klikac a niektore gry potrafia sie przyciac.Wlaczyl mi kiedys angry birdsa na tym tablecie i naprawde potrafil sie przyciac.Ta gra duzo lepiej chodzi na moim telefonie bo sie wgl nie zacina [htc desire].

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Ostatnio w Galileo był test tabletów. Tylko iPad i ten od Samsunga jako tako wyszedł , te chińskie zabawki po 100-300 zł podobno mało do czego się nadają.

Zależy jak trafisz ;s

Opublikowano

Podacie linka do tego odcinka Galileo i tych tabletach ?

@Topic Tak jak all @UP nie kupuj tabletu poniżej 700 zł :)

@PS - Nie "tableta" tylko "tabletu" matoły xD

Opublikowano

Telefon mam, więc nie mam zamiaru nowego kupować.. Ekran LED, pojemnościowy - na youtube patrzyłem i koleś mówi, że czuły. Gry działają - 1mhz + Mali400. Kupuję chyba. Niestety na I Pada mnie nie stać więc marzenia..

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Za taką kwotę to dobry telefon dostaniesz , a tablet za tyle to będzie jakiś syf , który Ci pochodzi miesiąc a później padnie.

Mówisz , że masz telefon no to po co Ci drugi. Ja bym może trochę nazbierał więcej kasy na porządnego tableta , ale jeśli Ci tak bardzo zależy to go kup :P

Opublikowano

Wolałbym już to przechlać niż jakiś szajs kupowac.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...