Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Pytanie] Czy red dead redemption z tej aukcji ma napisy po polsku ?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupiłem w sobotę tę oto grę : http://allegro.pl/re...html#tabsAnchor na owej aukcji , i czy ta gra ma możliwość ustawienia polskich napisów ?

P.s

Nie , jeszcze nie przyszła i sam nie mogłem tego sprawdzić , ponieważ prawdopodobnie przyjdzie jutro albo za kilka godzin.

P.s2

Prosze o wypowiadanie się osób którzy sie na tym znają , a nie byle kogo , kto nic nie wie ale chce kolejnego posta i jeszcze laika.

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Stan: Nowy Wersja językowa gry: Angielska

Oraz Dodatkowa Informacja :

OKŁADKA, INSTRUKCJA ORAZ GRA JEST W JĘZYKU ANGIELSKIM.

Świadcząc O Tym Że Gra Nie Posiada Wersji Polskiej(Napisów)

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Fak , czyli gówno będe rozumiał z rozmów pomiędzy postaciami ;((( ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Każda gra Rockstara, prócz tych jeszcze nie wydanych m.in. Max Payne 3, GTA V, są w wersji angielskiej :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

A da sie coś zrobic żeby rozumieć co tam gadają ?

Oraz zadań, bo jak będzie pisać np. jak zabić gościa , zastrzelić nie , no to będe gówno wiedział ;(

Opublikowano

11 letnie dziecko by zrozumiało :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

-,-

Opublikowano

Niestety, ale nie da się nic zrobić. Jak już ktoś napisał, to gry Rockstara nie mają polskich wersji. Jedynie jakby były na PC, to może by ktoś wykonał spolszczenie :)

Opublikowano

spokojnie zrozumiesz ; > jedynie rozmów nie będziesz rozumiał ale można się domyślić po gestach postaci czy są wrogo nastawieni czy pozytywnie ogólnie dobrze się gra w j. ang

RMCF

Opublikowano

możesz wejść w opcje i looknąć co masz zroić "follow", "kill" itp.

Możesz też ustawić napisy (ang) do rozmów, żeby coś tam wyłapać.

Ja mam 11 lat i łapie rozmowy, uczmy się języków gringo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...